Annonce
Annonce
Energi Fyn Cup på Nature Energy Park
Øens Hold

Energi Fyn Cup på Nature Energy Park

14 maj 2022
Annonce

Søndagens opgør mod SønderjyskE kl. 14.00 bliver sæsonens sidste hjemmekamp; og det bliver også dagen, hvor vi afholder Energi Fyn Cup.

Annonce

På søndag kl. 14.00 spiller vi sæsonens sidste hjemmekamp, når SønderjyskE gæster Nature Energy Park. Men det er ikke den eneste fodboldkamp, der kommer til at finde sted på stadion denne søndag; før 3F Superligaopgøret fløjtes i gang, afholder vi nemlig Energi Fyn Cup.

Stævnet løber af stablen fra kl. 10.00 til kl. 12.45, og derfor åbner vi også allerede op for Faxe Kondi Familiezonen kl. 10.00, hvor der også er åbent for vores sædvanlige aktiviteter. Der er i dagens anledning dermed endnu flere timer til at få testet dine boldevner af på panna-banen og til at blive gjort kampklar med vores flotte stribede ansigtsmaling.

Kl. 11.00 kommer Faxe Kondi forbi Richard Møller Nielsen plads, hvor de sætter gang i forskellige gak og løjer. Her sørger de for musik, photobooth og masser af konkurrencer, og bliver du tør i ganen, kan du få slukket tørsten i deres mange iskolde smagsprøver.

Søndagsopgøret mod SønderjyskE bliver fløjtet i gang kl. 14.00, og du kan sikre dig billet til kampen lige her.

Annonce