Annonce
Annonce
Energi Fyn Cup vender tilbage på søndag
Nyt fra OB

Energi Fyn Cup vender tilbage på søndag

11 okt 2021
Annonce

Endelig er der comeback til Energi Fyn Cup som ”forkamp” inden en OB-hjemmekamp i 3F Superligaen. Sidste år måtte det aflyses grundet coronavirus, men søndag den 17. oktober er der comeback til Energi Fyn Cup, når 32 hold fra vores samarbejdsklubber skal i kamp på Nature Energy Park.

Annonce

For mange fynske fodboldspillere er det en drøm at spille fodbold på Nature Energy Park. Den 17. oktober får 320 drenge og piger fra 32 forskellige U10-hold den drøm opfyldt, når der skal spilles Energi Fyn Cup. Fælles for alle 32 hold er, at de er en del af vores stærke klubsamarbejde, Øens Hold, hvor Energi Fyn gennem mange år har været hovedsponsor; og hos Energi Fyn ser de i høj grad frem til søndag d. 17. oktober.

- Vi glæder os rigtig meget til Energi Fyn Cup. Det bliver som altid et brag af en fest, når 320 U10-spillere fra 32 forskellige hold under Øens Hold indtager Nature Energy Park. Vi håber, at rigtig mange vil komme og være med til at hylde de unge spillere, når de løber æresrunde i pausen. Det fortjener de virkelig ovenpå en lang periode, hvor de ikke har kunnet spille kampe på grund af corona, siger Kenneth Christiansen, der er marketing- og kommunikationsansvarlig hos Energi Fyn og fortsætter:

- Vi er hovedsponsor for Øens Hold, fordi vi som fynboernes energiselskab ønsker at støtte øens sportslige fyrtårne. Som sponsor for Øens Hold støtter vi både bredden og eliten på en og samme tid. Øens Hold bidrager til talentudvikling på højeste niveau, men det bidrager også til udvikling af bredden i alle de klubber, som er med i Øens Hold, hvilket er tråd med vores værdier og fokus på, at vi i fællesskab kan løfte og udvikle Fyn.

Energi Fyn Cup er en traditionsrig turnering, og det er for mange af de unge fodboldspillere sæsonens højdepunkt; og sådan har det været, siden turneringen tilbage i 2003 blev afviklet for første gang.

Alle er vindere i turneringen, hvor det handler om at være med, at have det sjovt og dyrke fællesskabet. Foruden fodboldkampene venter der som nævnt også de unge fodboldspillere en fantastisk oplevelse, når alle 320 fodboldspillere i pausen af kampen mellem OB og Randers FC skal løbes æresrunde på grønsværen.

- Når vi holder Energi Fyn Cup, så samler vi på én eftermiddag rigtig meget af det, som fodbold handler om. Det er fællesskab, det er tid med vennerne, og det er fantastiske oplevelser. Energi Fyn har været en stærk medspiller for os i mange år. Ved Energi Fyn Cup mærker vi altid en kæmpe begejstring, og det er en af de kampe, hvor det altid er ekstra sjovt at tage på stadion på grund af det fantastiske humør, som mere end 320 glade børn og voksne hver og en kommer med. Så vi er glade for, at corona i år ikke sætter en stopper for det, og for at vi nu igen; sammen med Energi Fyn; kan dyrke fællesskabet omkring fodbold med den yngre målgruppe, siger Jack Jørgensen, kommerciel chef i OB.

Energi Fyn Cup fløjtes i gang søndag klokken 10.45, og det spilles på Nature Energy Park inden søndagens kamp mod Randers FC. Der spilles 5-mandsfodbold, og der bliver ikke ført resultater; alle er vindere – og derfor hyldes samtlige spillere og trænere, når de i pausen løber æresrunde nede på banen.

Vil du støtte op om Energi Fyn Cup og give en hånd til alle deltagerne, så kan du købe billet til OB – Randers FC lige her.

Annonce