- Esbjerg er et svært sted at spille
Nyt fra U19

- Esbjerg er et svært sted at spille

23 nov 2018

U19-drengene møder lørdag Esbjerg, og selvom Engstrøm forventer en svær kamp, så tror han på, at OB kan tage alle tre point med hjem til Odense.

U19-drengene spiller lørdag klokken 11:45 den tiende kamp i dettes års U19-Liga. Det gør de, når de gæster Esbjerg, som inden kampen indtager en fjerdeplads i ligaen. Vestjyderne er tre point foran OB, og Kim Engstrøm mener da helt afgjort også, at der venter kompetent modstand.

- Esbjerg er et godt og spændende hold med en del spillere, der også er med omkring deres superligahold. De har traditionelt set været gode til at udvikle spillere til deres eget førstehold, og der er helt sikkert også nogle af dem, vi møder i morgen, der kommer til at få mange minutter i Superligaen i fremtiden, siger Kim Engstrøm.

Vi skal tilbage til sæsonen 2015/16 for at finde den seneste U19-sejr til OB i Esbjerg, og Engstrøm husker også Esbjerg Idrætspark som et sted uden alt for mange gode minder.

- Det er et svært sted at spille – uden at være helt sikker, så tror jeg ikke, OB har vundet så mange kampe derovre på U19-plan på det seneste. Men vi glæder os til kampen, som jeg tror bliver rigtig seværdig. Det er to hold, der vil fremover banen og presse højt på hinanden. Det tror vi på, at vi er bedst til, og det skulle gerne blive synligt ved, at vi får spillet ud af deres pres, så vi derigennem kan sætte vores eget spil, siger OB’s U19-cheftræner.

Striberne har vundet tre af de fire seneste kampe, og Kim Engstrøm mener da også, at OB er inde i en god periode, der giver han tro på en god præstation på vestkysten.

- Vi vil gerne ramme det niveau, vi har spillet på i de seneste kampe. Vi vil levere det samme udtryk, som vi havde på hjemmebane mod Vejle for 14 dage siden, men vi er helt bevidst om, at Esbjerg er en anden modstander. Jeg synes, vi har set gode ud på bolden i en lang periode, og vi har på det seneste været dygtige til at lave mål – lige bortset fra en enkelt svipser i Aalborg.

- Der er mange spillere, der byder sig til, og flere har fået minutter i benene siden seneste ligakamp – både fra en U18-kamp mod Middelfarts 2. divisionsmandskab, men også qua deltagelse på vores Reserveligahold. Så vi skal tage til Esbjerg og gå på banen for at fortsætte de offensive takter, løbevillighed og aggressivitet, vi har vist på det seneste. Gør vi det, så har jeg helt klart en tro på, at vi kan tage tre point i Esbjerg og spille os ind i topstriden af U19-Ligaen.

Der er kampstart på kunstgræsbanen i Esbjerg lørdag klokken 11:45

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik