Fanpanelet udpeger ny kampdags-SLO

Fanpanelet udpeger ny kampdags-SLO

14 jun 2019

I Odense Boldklub følger vi en fans-først-filosofi, hvor kontakten og dialogen med vores mange fans er altafgørende. Derfor fik Fanpanelet til opgave at udpege klubbens nye kampdags-SLO, og her er valget faldet på Morten Friis Nielsen.

Morten skal bidrage til at videreudvikle en sund og bæredygtig fankultur i og omkring klubben, hvor han som fansenes repræsentant og talerør skal skabe et tættere samarbejde mellem fanfraktionerne i både de officielle og uofficielle fanmiljøer. På kampdage bliver det Richard Møller Nielsen tribunen, der er i fuld fokus for OB’s nye SLO.

- Det gik hurtigt op for mig, at jeg var lige så draget af stemningen og fællesskabsfølelsen på tribunerne som af spillet på banen. Derfor fandt jeg mig efter et par år til rette i stemningsområdet, som jeg nu har sæsonkort til. Jeg er dybt fascineret af, hvor mange forskellige typer mennesker en fodboldklub samler om et fælles mål, og jeg har gjort mig mange tanker om, hvordan man udvikler og bevarer en sammenhængende fankultur, som rummer både fælles ståsteder og plads til forskellighed. Jeg har dog længe ønsket at sætte mit præg på fanscenen, og derfor meldte jeg mig sidste år ind i fanpanelet, siger Morten Friis Nielsen.

Morten er siden 2006 kommet fast i stemningsområdet, og han ser derfor sig selv om en glødende OB-fan. I fanpanelet har han ligeledes bidraget med holdninger og meninger om stemningsskabende tiltag såsom tilbagekomsten af det trefoldige jubelråb, som fanpanelet har været med til at indføre.

- I løbet af de seneste år har jeg fået en masse gode relationer på den aktive del af fanscenen, så SLO-rollen lå lige til højrebenet for mig. Fanscenen skal være uafhængig af OB, men det vil være muligt at bygge bro mellem det kommercielle og det fandrevne med en person, der har en fod i begge lejre, og det glæder jeg mig helt vildt til, siger klubbens nye kampdags-SLO Morten Friis Nielsen.

Morten Friis Nielsen kommer til at danne par med klubbens fankoordinator, Andreas Brix Pedersen, og de to vil sammen udgøre OB’s SLO-team, hvis fornemmeste opgave er at styrke klubbens fankultur.