Annonce
Annonce
- Fansene har imponeret mig
Nyt fra OB

- Fansene har imponeret mig

10 sep 2021
Annonce

Vi har spillet seks kampe, siden det fra den 1. august igen blev tilladt at have tilskuere på stadion, og vores kommercielle chef, Jack Jørgensen, er imponeret over den indsats, de stribede fans har leveret.

Annonce

Der er gang i stemningen på Nature Energy Park, men også i vores udebanekampe har fansene leveret en imponerende indsats.

Imponerende stemning fra fansene på Richard Møller Nielsen Tribunen
”Stolte Odense. Store stolte Odense. Vi slås for dine ære. Vi kæmper for dit navn.” Har du været afsted til en OB-kamp efter den 1. august i år, så har du med stor sandsynlighed haft netop de ord kørende i hovedet, efter du er kommet hjem.

Der er fans på tribunerne, og de fynske fodboldfans må have savnet at tage til fodbold. Præstationen har i hvert fald været helt fantastisk – startende ved sæsonens førstehjemmekamp mod FCK, hvor den stod på fanmarch, tifo, ny indløbsmusik og fantastisk stemning; og det har imponeret Jack Jørgensen, der er kommerciel chef i OB.

- Vores fans fortjener hver og en et kæmpe klap på skulderen for den indsats, de har leveret i denne sæson. Særligt de mange fans der giver den gas på Richard Møller Nielsen Tribunen, er jeg imponeret over. Der er kommet mange nye, unge fans til, og selvom nogle af dem måske ikke har været så vant til at gå til fodbold før, så må jeg bare sige, at de imponerer mig i hver eneste kamp for tiden.

- Stemningen til Brøndby-kampen ser jeg som den mest energifyldte og euforiske stemning på stadion i de seneste ti år, men kampen mod FC Roskilde var virkelig også imponerende. Selvom der var titusinde færre tilskuere end til Roskilde-kampen, så gav fansene den fuld gas allerede inden kampstart, og det fortsatte de med, indtil dommeren havde fløjtet af. Få dage inden havde de leveret en lige så stærk præstation på udebane mod AGF, hvor de fortsatte med at synge til lang tid efter slutfløjt. Det er fantastisk at opleve, og de fortjener kæmpe kredit for indsatsen på tribunen indtil videre, siger Jack Jørgensen.

Sæsonkortrekord for tredje sæson i træk
Til vores næste kamp, som er søndag hjemme mod SønderjyskE, er de allersidste restriktioner fjernet. Det her i det sidste stykke tid næsten været som i gamle dage, men til mandagens kamp kan alle sæsonkortholdere igen benytte sæsonkortet i indgangen, og det er der mange der kan nyde godt af.

Vi har nemlig for tredje sæson i træk oplevet et rekordstort antal af sæsonkort – og rigtig mange af vores fans med sæsonkort kommer trofast til alle kampene. Derudover er der rigtig mange fans, der gennem hele coronapandemien har vist stort klubhjerte og beholdt sæsonkortet; selvom det ikke var muligt at støtte Striberne på stadion.

Næste gang den imponerende opbakning i Odense skal opleves, er på mandag kl. 19.00, hvor SønderjyskE gæster Nature Energy Park. Du kan sikre dig billet til opgøret her.

Annonce