- Fansene skal hjælpe med at opbygge et fynsk fort
Superliga

- Fansene skal hjælpe med at opbygge et fynsk fort

19 jul 2018

Alexander Ludwig fortæller om forventninger til søndagens kamp, og om hvordan fansene kan hjælpe holdet til sejr.

Det er nu over en måned siden, at Alexander Ludwig skrev under på en 4-årig aftale med OB. Dermed har han haft tid til at få dannet sig et indtryk af klubben og fansene, og det har været positivt for OB’s nummer 3. Nu ser han frem til søndagens kamp mod SønderjyskE, hvor han sammen med resten af holdet skal løbe ind til et syngende og stemningsfyldt Nature Energy Park, der gerne skal forvandles til et fynske fort.

I sidste sæson fik Alexander Ludwig spillet samtlige minutter i Superligaen for sin tidligere klub, AC Horsens, hvor det samtidig blev til to scoringer.

Den 25-årige forsvarsspiller nyder den første tid i klubben og er faldet ekstremt godt til og glæder sig til at smage mere på Odense, hvilket pendlertilværelsen ikke giver mulighed for nu. Alexander flytter dog snart til Fyn og kan derefter kalde sig for odenseaner.

- Det har været et godt skifte med en nem trup at falde ind i, og jeg er ved godt mod om, at det nok skal blive bedre til trods for en sløj første kamp. Jeg har været ude og mærke stemningen i byen, og jeg er blevet mødt af en stor gruppe solglade mennesker, som jeg gerne vil se mere til.

Alexander Ludwig har allerede stiftet bekendtskab med byens fans i forbindelse med trøjelanceringen samt første udebanekamp, og de har vist, at de, ligeså ham selv, har høje ambitioner for klubben.

- Jeg kan mærke, at de har forventninger, hvilket er dejligt. Samtidig mærker jeg et positivt pres, som jeg gerne skal kunne efterleve. Det handler for mig om at vise dem, at jeg er en solid forsvarsspiller, der er påpasselig og rolig på bolden.

Nu spejder han i spænding frem mod søndagens opgør, hvor vi på hjemmebane tager imod SønderjyskE. Han understreger vigtigheden af en god hjemmebane, som gerne skal blive til et evigt vindende fynsk fort.

- Vi skal gerne kunne gøre Nature Energy Park til vores fort, hvor vi har en masse fans i ryggen. Vigtigheden af en god hjemmebane kan ikke understreges nok gange, og det er især vigtigt som spiller at vide, at der vil være tusindvis af fans, som hjælper med at hente pointene hjem. Det tilføjer noget ekstra til mit spil, udtaler en fortrøstningsfuld Alexander Ludwig.

SønderjyskE er en modstander, som forsvarsspilleren tidligere har haft et godt tag på, hvor han ikke har tabt, og det skulle gerne fortsætte efter søndagens opgør.

- Jeg vidste ikke, at jeg har en positiv statistik mod SønderjyskE, men det er der ingen grund til at ændre på. Lad os bare tilføje endnu én sejr.

Til de fans, der endnu ikke har bestemt sig for at tage på stadion eller til dem, der endnu ikke har købt en billet, så skal der lyde en klar opfordring fra Alexander Ludwig, der lover en underholdende kamp med høj intensitet.

- SønderjyskE fik heller ikke den bedste start på sæsonen, og de vil gerne have en fysisk kamp, men for os handler det om at kunne holde på bolden og tør spille vores spil. Det bliver en åben kamp, hvilket ofte kan ende med at blive underholdende.

Sæsonens første hjemmekamp spilles søndag klokken 14:00 på Nature Energy Park, hvor opbygningen af det fynske fort skal starte, når SønderjyskE kommer på besøg.

Mangler du at købe billetter til kampen skal du blot trykke her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik