FCN slog U19 i Ådalen
Nyt fra U19

FCN slog U19 i Ådalen

06 apr 2019

En første halvleg uden effektivitet og en anden halvleg hvor striberne ikke fik sat FCN under ordentligt pres, gjorde, at FCN tog fra Ådalen med de tre point.

U19-Ligaen
Lørdag 6. april kl. 13:00, Ådalen
OB – FCN (1-3)
15. min. 0-1 Isaac Atanga
22. min. 0-2 Joachim Rothmann
26. min. 0-3 Chukwuemeka Paul Nnamani
34. min. 1-3 Max Fenger
87. min. 1-4 Oliver Rimmen

Rødt kort:
FCN: 45. min. Oliver Rose-Villadsen

OB’s holdopstilling:
Hans Christian Bernat – Anton Pedersen, Daniel Obbekjær, Oliver Skolnik (70. min. Jonathan Kjær) – Nicolai Skøtt, Jonathan Harboe (24. min. Lucas Møller), Anders Klynge, Tarik Ibrahimagic, Jonas Skytte – Max Fenger (78. min. Peter Clement), Mikkel Michelsen
Bænken: Tobias Jakobsen, Lucas Møller, Jonathan Kjær, Peter Clement

Kampens forløb:
OB-drengene tog lørdag eftermiddag imod FC Nordsjælland hjemme i Ådalen. Holdene lå side om side i ligaen, og indledningen på kampen var også særdeles småt med chancer.

Striberne kom frem til den første chance efter godt ti minutter, da Obbekjær vandt duellen efter et hjørnespark. Efterfølgende opstod der lidt klumpspil, som var tæt på at give en kasse, men FCN fik reddet kastanjerne ud af ilden.

Fem minutter senere sendt FCN en direkte aflevering afsted, og Isaac Atanga løb fra Oliver Skolnik, hvorefter han uden de store problemer sparkede den i kassen, og så var gæsterne foran med 1-0. Det gav en ordentlig portion selvtillid til FCN-drengene, som derefter lavede to hurtige kasser, og så stod det 3-0 til gæsterne efter 26 minutters spil.

Det slog dog ikke OB-spillerne helt ud af kurs, og som halvlegen skred frem, fik OB et større overtag i kampen.

Det gav efter 34 minutters spil en fortjent reducering. Mikkel Michelsen sendte angrebskollega Max Fenger afsted i dybden, og med en iskold afslutning trillede Max den køligt forbi FCN-målmand Rasmus From.

Kort efter var OB igen tæt på at reducere. Anders Klynge sendte bolden ind i boksen fra et frispark i siden, men inde ved fjerneste stolpe fik Anton Pedersen lige nøjagtig ikke ram på bolden, og så endte det i stedet med et målspark.

I andet minuts tillægstid så det til gengæld ud til, at OB ville komme på 3-2. Max Fenger løb fra FCN-defensiven, og på kanten af feltet blev han revet ned af Oliver Rose-Villadsen. Rødt kort til FCN-spilleren og en stor frisparksmulighed til striberne. Desværre sparkede Anders Klynge bolden over mål, men det var et OB-hold, der kunne gå til pause med bevidstheden om, at det på ingen måder ville være umuligt at komme tilbage i kampen, selvom der stod 1-3 på måltavlen.

Anden halvleg havde et meget ens kampbillede fra start til slut. Det var OB, der var boldbesiddende, og striberne forsøgte at etablere et pres mod FCN-målet. Gæsterne stod dog solidt i kæderne, og OB havde svært ved at skabe de helt store chancer, og det var hele tiden lige ved og næsten.

I stedet lukkede og slukkede gæsterne med en scoring til slutresultatet 4-1 på en omstilling i slutfasen af kampen.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Jeg er ærgerlig over, at vi bliver straffet så meget, som vi gør – specielt i første halvleg. Når vi fik sat spillet, og gjort hvad vi ville, så kunne vi godt skabe muligheder, og det gjorde vi også i første halvleg.

De var kyniske i flere situationer i første halvleg. Selvfølgelig er der situationer, hvor vi kunne have taget hårdere fat i dem eller have forsvaret os bedre, men vi blev også straffet hårdt af en dygtig modstander.

Jeg kan ikke klandre vores spillere for ikke at forsøge, men vi mangler den sidste skarphed i afslutningsspillet og den sidste timing i vores handlinger på den sidste tredjedel af banen – i særdeleshed i de sidste 45 minutter, hvor vi ellers var en mand i overtal. Det gjorde, at vi aldrig fik sat dem under et ordentligt tryk, og så endte det, som det gjorde mod et dygtigt FCN-hold.

Næste kamp:
Onsdag 24. april kl. 18:30, OB – SønderjyskE, Ådalen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik