Fem striber i aktion for landsholdet
Landshold, Akademi

Fem striber i aktion for landsholdet

18 jan 2019

På U16-, U17-, og U19-landsholdet var en håndfuld OB-drenge torsdag i aktion, da Danmark vandt to ud af tre mulige kampe mod Cypern og Grækenland.

Torsdag spillede de danske U16, U17- og U19-landshold sidste kamp på den igangværende landsholdstur på Cypern. Ligesom forleden var U16- og U19-landsholdet i kamp mod Cypern, mens U17-holdet mødte Grækenland.

På U16-landsholdet har vi en enkelt spiller med i form af Gustav Grubbe. Han startede inde og blev først skiftet ud med ét minut tilbage af kampen, da Danmark slog Cypern med 3-1.

U17-landsholdet var i kamp mod Grækenland, og her har vi både Mathias Brems og Daniel Obbekjær med i den danske trup, mens Valdemar Ibsen har meldt afbud. Mathias Brems startede inde, og han spillede 70 ud af 90 mulige minutter. Holdkammerat Daniel Obbekjær startede på bænken, men spillede hele anden halvleg i kampen mod Grækenland, som endte 2-1 til Danmark.

Endelig var U19-landsholdet også i kamp. De mødte Cypern, og på det danske U19-landshold har vi førsteholdsspiller Jonathan Harboe samt akademimålmand Hans Christian Bernat med, mens Mathias Jørgensen har meldt afbud til samlingen for at være med i opstarten hjemme i Ådalen. I kampen mod Grækenland måtte begge OB’ere tage plads på bænken fra start, men de blev begge skiftet ind fra anden halvlegs start og fik de sidste 45 minutter i kampen mod Cypern, som endte 1-1.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik