Annonce
Annonce
Fenger med masser af selvtillid efter scoring og startplads
3F Superliga

Fenger med masser af selvtillid efter scoring og startplads

13 mar 2022
Annonce

Max Fenger ser frem til mandag aften, hvor vi hjemme på Nature Energy Park får besøg af AaB. Han går ind til kampen med masser af selvtillid, efter han i sidste weekend startede på banen, ligesom han kom på måltavlen.

Annonce

Mandag klokken 19.00 fløjter dommer Jakob Sundberg op til kamp på Nature Energy Park. AaB er modstanderen, det er sidste hjemmekamp for os i Grundspillet, og det er noget, vores unge angriber Max Fenger ser frem mod.

- Jeg glæder mig rigtig meget. Det er en aftenkamp på vores hjemmebane, og det plejer at være rigtig fedt. Jeg synes, vi har vist fine takter her i starten af året, så jeg tror, det bliver en god fodboldkamp, siger Fenger.

Max Fenger har fået spilletid i samtlige af de 20 kampe i denne sæson, og i seneste runde var han med i startopstillingen mod SønderjyskE. I den kamp scorede han for fjerde gang i denne sæson, og derfor er det også en Max Fenger, der smiler for tiden.

- Det er selvfølgelig pil op for mig for tiden. Jeg startede på banen i seneste kamp, og jeg kom på måltavlen; det giver selvfølgelig endnu mere selvtillid. At det ovenikøbet var en fin præstation, gør hele oplevelsen bedre, så jeg ser frem til at bygge videre på det hele mandag aften, siger Max Fenger.

Vi har fået mange fine ord med på vejen for præstationerne i år 2022, og det har Fenger også bemærket, men der skal på point på kontoen, og mandag skal det gerne blive til tre af slagsen.

- Vi har i store dele spillet godt, og vi har spillet mange gode minutter i år. Vi har manglet noget kynisme og koldblodighed i de afgørende situationer, så det skal vi forbedre. Det har været meget snak om, at vi har spillet godt i foråret, og det er jeg også enig i. Men det har endnu ikke givet os nok point, og så er det ikke nok at spille god fodbold. Så vi skal tage næste skridt nå, så vi også får fuld valuta for de gode præstationer. De skal ganske enkelt give nogle flere point, og jeg både tror og håber på, at vi kan sætte en sejr ind på kontoen mandag aften, siger Fenger.

Billetsalget til mandagens kamp er i fuld gang, og du kan sikre dig billet til mandagens kamp mod AaB, hvor der er kampstart kl. 19.00 her.

 

 

Annonce