Annonce
Annonce
Fenger: Vi skal sætte os på kampen, og vi skal vise, at vi er på hjemmebane
3F Superliga

Fenger: Vi skal sætte os på kampen, og vi skal vise, at vi er på hjemmebane

02 apr 2022
Annonce

Max Fenger glæder sig til at skulle i kamp igen efter en weekend, der bød på landsholdsfodbold. Nu gælder det FC Nordsjælland, og Max forventer et OB-hold, der fra start af viser, at vi er på hjemmebane.

Annonce

Søndag kl. 14.00 spiller vi vores første kamp i slutspillet. Det bliver også første kamp i et par uger, da der i sidste weekend ikke var kamp grundet landskampe. Derfor ser Max Fenger ekstra meget frem til at skulle i kamp søndag eftermiddag.

- Det bliver rigtig dejligt at skulle i gang igen. Det plejer at være nogle sjove kampe at spille, når vi møder FC Nordsjælland. Det plejer at foregå i et højt tempo, og jeg tror også på, at det bliver en underholdende kamp, siger Max Fenger.

Vores seneste kamp i ligaen var ikke en god oplevelse, da vi tabte i Vejle, og med den kamp i baghovedet er Max Fenger fast besluttet på, hvad der skal ske søndag eftermiddag.

- Vi skal vise noget helt andet, end vi gjorde i Vejle. Vi skal have kampen i morgen over på vores præmisser. Vi skal sætte os på kampen, og vi skal vise, at vi er på hjemmebane. Så der skal en helt anden indstilling og attitude til; og så skal vi stå sammen.

- Vi skal starte med de mere simple ting, når vi er inde i en periode, hvor vi har svært ved at vinde. Den rette indstilling skal altid være der, men det er ekstra vigtigt for os lige nu, at vi alle kommer ud med den, og at vi går 100% ind i alle dueller og aktioner. Gør vi det, så tror jeg også på, at spillet, chancerne og målene kommer, siger Fenger.

Max Fenger har været i den stribede startopstilling i de tre seneste kampe. I to af dem er det blevet til en scoring fra vores unge angriber.

- Jeg føler mig skarp for tiden, og jeg er rigtig glad lige nu. Det er noget, der hjælper mig på banen, så det er dejligt. Jeg mærker stor tillid fra træneren, og det er rigtig rart, siger Fenger, inden han sætter nogle ord på forventningerne til søndagens kamp.

- Jeg tror og håber på en god kamp, hvor vi tager de tre point. Det er rigtig tæt mellem os og FC Nordsjælland i tabellen, så det er en vildt vigtig kamp. Vi slog FC Nordsjælland, sidst vi mødte dem, så selvfølgelig kan vi også slå dem i morgen. Indstillingen bliver vigtig, og jeg er helt overbevist om, at vi kommer med den rette indstilling.

Kampen mod FC Nordsjælland fløjtes i gang kl. 14.00 på Nature Energy Park, og du kan købe billet til kampen her.

Annonce