Annonce
Annonce
Fenger: Vil give fansene en god oplevelse
3F Superliga

Fenger: Vil give fansene en god oplevelse

29 sep 2021
Annonce

Der er udsigt til, at vi bliver mange OB-fans på stadion, når vi fredag aften møder Vejle Boldklub hjemme på Nature Energy Park, og Max Fenger håber rigtig meget på, at han og resten af spillerne kan give de mange OB-fans en god oplevelse.

Annonce

Fredag aften er der fest på Nature Energy Park. Der er Happy Hour på øl-varianterne Pilsner og Classic fra 17.00-18.00 på hele stadion, og med en DJ på plads i Albani Fanzonen fra 17.00-18.30 kan man godt forvente, at der bliver fuld gang i den på tribunerne, hvor mere end 8.500 fans nu har sikret sig billet til kampen.

Nede på banen er der også udsigt til en kamp med masser af gang i den, når vi får besøg af Vejle Boldklub, og at der er godt gang i billetsalget har Max Fenger godt bemærket.

- Jeg ser rigtig meget frem til kampen på fredag. Hvis vi sammenligner kampene uden tilskuere med kampene nu, så er der kæmpe forskel, men der er også kæmpe forskel på, om der er lidt eller mange tilskuere. Så når vi har en hjemmekamp i vente, hvor der kommer mange OB-fans på tribunerne, så er det noget, man som spiller glæder sig til, og jeg håber virkelig, at vi kan give dem en god oplevelse, siger Max Fenger.

Netop en god oplevelse har Max Fenger haft personligt på det sidste. Han er startet på banen i vores to seneste kampe, og da vi sendte FC Helsingør ud af Sydbank Pokalen, kom han selv på scoringstavlen. Han nyder da helt bestemt også, at der lige nu er mange minutter til ham.

- Det betyder rigtig meget for mig, at jeg nu har startet inde i de to seneste kampe. Det er det, jeg træner for hver dag, og jeg håber da rigtig meget på, at jeg kan få endnu en startplads på fredag. Jeg føler mig skarp, og pilen peger helt klart i den rigtige retning, siger Fenger.

Max Fenger og resten af førsteholdet har fået stærk opbakning i denne sæson, og det er helt afgjort også noget, han har lagt mærke til.

- Fansenes støtte betyder virkelig meget, og fansene har virkelig været gode i denne sæson. Det er noget, vi snakker om i spillertruppen. Der er virkelig sket noget med dem, og man kan mærke, hvor meget de har lyst til at komme på stadion for at få nogle fede oplevelser. Det har vi spillere også lyst til, så det er gensidigt, og derfor glæder vi os helt vildt til, at det forhåbentlig kan lykkes fredag aften, siger Max Fenger, inden han sætter et par ord på sine forventninger til kampen:

- Jeg tror, det er en kamp, vi har mulighed for at dominere. Det kan godt gå han og blive en fysisk præget kamp, men det har jeg det fint med. Vi er på hjemmebane, så vi skal kunne dominere, og vi skal skabe nogle chancer, så vi kan sørge for, at alle tre point bliver i Odense.

Kampen mod Vejle Boldklub spilles som nævnt fredag aften klokken 19.00. Portene åbner allerede klokken 17.00, og fra klokken 17.00-18.00 er der Happy Hour på Pilsner og Classic. Vælger du at varme op i Albani Fanzonen, så kan du fra kl. 17.00-18.30 komme i den helt rigtige stemning, da der vil være en DJ på plads i Fanzonen.

Du kan købe billetter til fredagsfesten her.

Annonce