Annonce
Annonce
Fire unge OB-drenge i kamp for Danmark
Landshold

Fire unge OB-drenge i kamp for Danmark

25 feb 2022
Annonce

Magnus Nielsen, Max Ejdum, Tobias Augustinus-Jensen og Elias Hansborg har alle været i kamp for Danmark i købet af denne uge, hvor der er spillet træningskampe mod Frankrig og Spanien.

Annonce

I løbet af denne uge har førsteholdets tredjekeeper, Magnus Nielsen, været afsted med Danmarks U18-landshold sammen med holdkammeraterne Max Ejdum og Tobias Augustinus-Jensen.

De danske drengene spillede en enkelt træningskamp mod Spanien, og det endte med en sejr til Spanien på 4-2. Magnus Worsøe Nielsen spillede hele kampen for Danmark. Max Ejdum kom ind efter 58 minutter, mens Tobias Augustinus-Jensen kom på banen efter 71 minutters spil.

Det danske U17-landshold har spillet to træningskampe mod Frankrig, og her blev det også til nederlag for Danmark. Første kamp endte med en fransk sejr på 3-0, og her kom Elias Hansborg på banen efter en times spil.

Fredag spillede Danmark så en ny kamp mod Frankrig, og har var Elias Hansborg Sørensen med i startopstillingen. Det gik bedre end i første opgør mod Frankrig, men det var alligevel franskmændene, der snuppede en sejr på 1-0.

Stort tillykke med kampene til alle fire OB-spillere!

Annonce