P8091205

15.10.2019 08:50

Daniel Obbekjær, Oliver Christensen, Sayouba Mandé og Moses Opondo har i landsholdsperioden været en del af deres respektive landshold, og her kan du få et overblik over deres kampe.

Den yngste mand af de førnævnte fire, Daniel Obbekjær, har været med Danmarks U18-landshold, der har spillet to kampe træningskampe imod Schweiz i landsholdsperioden. I den første kamp imod schweizerne var Obbekjær at finde på defensive midtbane i 60 minutter. Her endte opgøret 2-2. I den anden kamp spillede Obbekjær 90 minutter i det centrale midterforsvar, og her endte det igen med, at ingen af holdene kunne gå fra banen som sejrherrer, da det endte 1-1. Obbekjær var anfører i begge kampe.

Oliver Christensen var med Danmarks U21-landshold, der skulle spille to EM-kvalifikationskampe, og begge opgør var med ”OC” i målet. Den første kamp var imod Nordirland, hvor Danmark vandt 2-1 på hjemmebane. Herefter gik turen til Finland, hvor OB-keeperen holdt buret rent i en sejr på 1-0 over finnerne.

Moses Opondo var med for Ugandas A-landshold, der spillede træningskamp imod Etiopien. Her fik Opondo sin blot anden landskamp for ugandaneserne, hvor han spillede anden halvleg, da de vandt 1-0.

Slutteligt har Sayouba Mandé set til fra første parket, da han tog på plads på bænken, hvor Elfenbenskysten A-landshold spillede venskabskamp imod DR Congo, som de slog 3-1.