Flere reaktioner efter OB-Lyngby

Flere reaktioner efter OB-Lyngby

22 jul 2019

Læs hvad Ramon Leeuwin, Oliver Lund og Troels Kløve sagde efter 4-1 sejren over Lyngby her til aften.

Ramon Leeuwin:

- Vi kontrollerede kampen, og så i anden halvleg scorede vi så målene. De fik et i første halvleg, hvor vi ikke var helt på plads, men alt i alt var det en god kamp fra os.

Det var et helt retfærdigt resultat. Vi skal heller ikke blive for kække, men vi er glade for de 4-1. Vi så i sidste uge, at Lyngby er et godt hold. Men når vi viser den energi i dag, som vi også viste mod FC København, så skal vi slå dem.

Det er altid fedt at få den første sejr, så vi er meget glade nu.

Oliver Lund:

- Det er os, der dominerer, vi får dem til at løbe mange meter. Vi taber pusten lidt efter deres mål, men i anden halvleg viser vi, hvor stærke vi er.

Det er altid vigtigt at få åbnet pointkontoen. Det betyder noget for selvtilliden at få folk i gang. Både Bashkim og Sander får scoret, og så får Kløve givet mig en assist.

Nu har vi to svære kampe, men det er bare at klø på, og så må vi se, hvordan det går.

Troels Kløve:

- Sidste efterår kæmpede jeg med at score, nu går de ind, og jeg kunne have scoret mere. Det er skønt, at jeg kommer til chancerne, og de går ind. Det første mål sætter en lavine i gang, og det var det samme i foråret. Målene kommer i stimer, så jeg skal smede, mens jernet er varmt.

Vi bliver lidt shaky, da de får et mål, men i anden halvleg får vi den kørt sikkert hjem, og det er vigtigt at tage med. De har nogle gode folk oppe foran, og de skal nok drille en masse hold.

Nu fik vi den sejr, der skal kickstarte vores sæson. Vi tager til Brøndby med oprejst pande, og man skal have selvtillid, hvis man skal have noget med derfra. Det bliver helt sikkert en spændende kamp.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik