Annonce
Annonce
Flere reaktioner efter OB-SønderjyskE
3F Superliga

Flere reaktioner efter OB-SønderjyskE

30 aug 2019
Annonce

Spillerne var selvfølgelig ærgerlige over, at det kun blev til et point mod SønderjyskE fredag aften.

Annonce

Det blev til 0-0 mod SønderjyskE her til aften trods overvægt i spil og chancer til Striberne, der ovenikøbet fik et mål underkendt i overtiden.

Der blev dømt off side på Sander Svendsen, men billeder viste, at det ikke var korrekt, og så endte det altså målløst.

Her får du flere reaktioner fra vores spillere.

Oliver Christensen
- Vi skal selvfølgelig have tre point i dag. Vi spiller 35 minutter i overtal, og det er tungt nu, at vi ikke står med tre point. Vi må arbejde videre, vi kæmper lige i øjeblikket med at få scoret mål, fordi defensivt, der ser det godt ud. Vi står godt på banen, og vi giver dem minimale chancer. Vi må se, hvad vi kan gøre for at få skabt flere chancer. SønderjyskE tænker kun på at få point efter deres udvisning, så de spiller med ti mand i deres eget felt, og det bliver svært at skabe chancer.

Oliver Lund
- Jeg er ikke tilfreds. Vi er på hjemmebane mod SønderjyskE, og de får et rødt kort tidligt i anden halvleg, så selvfølgelig er jeg ikke tilfreds. Vi kan ikke rigtig bruge det underkendte mål til noget. Vi er det bedste hold på banen i dag, men der manglede desværre lidt.

Moses Opondo
- Det er en super ærgerlig følelse, jeg står med lige nu. Jeg er ærgerlig over de forskellige kendelser. Selvfølgelig går det nogle gange med os og andre gange imod os, og det gjorde det i dén grad i dag. Sådan er det jo i fodbold. Det er bittert, og det er ærgerligt, og det er en frustreret følelse, man står tilbage med. Det er lidt svært at kigge på det positive lige nu, fordi vi følte, at vi gjorde det, der skulle til og får desværre også underkendt et mål, men der er selvfølgelig også mange gode momenter at tage med, fordi jeg synes vi er tændte hele kampen og står imod deres fysiske pres og får skabt nogle gode chancer. 

Annonce