22.07.2019 21:52

Mandag aften tog vi imod Lyngby Boldklub og en scoring fra både Bashkim og Kløve samt to fra debutant Sander Svendsen sikrede Striberne en flot sejr.

4-1 Sander Svendsen (82.)

OB: Oliver Lund (5.), Janus Drachmann (42.), Jacob Barrett Laursen (44.), Bashkim Kadrii (90.)
Lyngby BK: Frederik Gytkjær (7.), Kasper Enghardt (52.), Lasse Nielsen (63.), Thomas Mikkelsen (68.)

Tilskuertal: 6.339

Mandag aften tog Striberne imod Lyngby hjemme på Nature Energy Park. Det var anden runde i 3F Superligaen, og mens vi selv indkasserede et ærgerligt nederlag til FCK i første runde, så kom gæsterne fra Lyngby perfekt fra start på sæsonen, da de i første runde vandt 2-0 over AaB.

I mandagens kamp var det også gæsterne fra Lyngby, der kom bedst fra start. De pressede os højt på banen, og når de erobrede den, forsøgte de med det samme at få sat gang i en omstilling. Det forstyrrede vores opspil, men de formåede ikke at skabe chancer i de første otte minutter, hvor vi ikke rigtig kunne få kontrol over kampen.

Herefter satte vi os tungere på begivenhederne, og 13 minutter inde i kampen var det tæt på at blive 1-0 ved Troels Kløve, mens hans afslutning sneg sig lige akkurat den forkerte vej om stolpen. Minuttet efter brød vi igennem på højrekanten, og Ryan Johnson Laursen lagde et indlæg ind i bageste område, hvor Jacob Barrett vandt duellen. Bolden headede han ind mod midten af feltet, mens Lasse Fosgaards arm kom i vejen for bolden, og dommer Morten Krog dømte straffespark. Det blev Bashkim Kadrii sat til at eksekvere, og sidste sæsons OB-topscorer svigtede ikke, da han sparkede den ind i modsatte side end Thomas Mikkelsen i Lyngby-målet.

To minutter efter var OB på ny tæt på at komme igennem til en chance, men Thomas Mikkelsen kom i vejen for afslutningen fra Bashkim Kadrii. Striberne sad på begivenhederne, men lige pludselig fik gæsterne bragt balance i regnskabet. Det gjorde de efter et OB-hjørnespark, der endte i en omstilling. På en perfekt timet stikning fandt Adnan Mohammad frem til Frederik Gytkjær, der iskoldt sparkede den i nettet til 1-1, som var stillingen efter første halvleg.

Fra anden halvleg satte vi os på begivenhederne, og et formationsskifte blev afgørende for, at vi vandt kampen om midtbanen. Det gav efter otte minutter en stor chance, da Anders K. Jacobsen kom fri til en skudmulighed. Den lå til venstreskøjten, og han klappede fornuftigt til den første gang, men Thomas Mikkelsen kom i vejen. Returbolden havnede ved Bashkim Kadrii, der klappede til den, men Frederik Winther kastede sig i vejen for bolden ind på stregen.

Den fulde kontrol fortsatte, og efter en times spil kom der et jubelbrøl på Nature Energy Park, da Sander Svendsen kom på banen. Det var der god grund til, for bare ti minutter senere havde debutanten bragt os foran med 2-1. Han fik bolden på midten af banen, kørte en tunnel på Nicolai Geertsen, spillede den ud til venstre, hvor han fandt Bashkim Kadrii. Bashkim smed et fladt indlæg ind i fødderne på Svendsen, der sparkede os i front.

OB fortsatte med at presse på, og ti minutter efter blev det 3-1. Troels Kløve drev bolden frem, og på kanten af feltet klappede han til bolden, så den gik stolpe ind ved den fjerneste stolpe, og det lignede i den grad tre point til Striberne.

Hvis man ikke var sikker på sejren, så blev den for alvor konsolideret to minutter senere, da Sander Svendsen blev dobbelt målscorer. Igen var det efter et indlæg fra venstre, og denne gang var det Jacob Barrett Laursen, der med et fladt indlæg fandt frem til Svendsen, der scorede til 4-1, som også blev kampens slutresultat.

Oliver Christensen – Oliver Lund, Ramon Leeuwin, Marco Lund – Ryan Johnson Laursen, Jens Jakob Thomasen (Mathias Greve, 68.), Janus Drachmann, Jacob Barrett Laursen (Julius Eskesen, 86.) – Troels Kløve, Bashkim Kadrii, Anders K. Jacobsen (Sander Svendsen, 61.)
Bænken: Sayouba Mandé, Alexander Ludwig, Sander Svendsen, Julius Eskesen, Mathias Greve, Moses Opondo, Mads Frøkjær-Jensen