OBvsBrøndbyIFNyborgIdrætspark20210707KentRasmussen0044

07.07.2021 15:10

I sommerens næstsidste træningskamp mødte vi de forsvarende mestre fra Brøndby IF i Nyborg, hvor kampen efter scoringer af Andreas Maxsø og Mart Lieder endte 1-1.

Træningskamp
Onsdag den 7. juli kl. 13.00, Nyborg Idrætscenter.
OB – Brøndby IF 1-1 (0-0)
0-1 Andreas Maxsø  (57.)
1-1 Mart Lieder  (74.)

Kampens forløb

Efter lørdagens træningskamp mod Fremad Amager, der endte med hele 7-0 til fynboerne, var dagens kamp mod Brøndby IF set frem til med spænding.

Det var dog gæsterne fra Brøndby IF, der først var tæt på at komme på måltavlen, da de opsnappede bolden i opspillet og sendte den ud til Michael Lumb, som afsluttede mod mål. Simon Hedlund forsøgte at rette bolden af mod mål, men han ramte heldigvis ikke målet.

Ti minutter efter lykkedes det for gæsterne at få bolden i mål efter et frispark i højre side, da en lang bold passerede gennem feltet, inden den fra offside-position blev prikket i mål. Dommeren annullerede dog korrekt målet.

Kort inden pause var de forsvarende mestre tæt på at bringe sig foran, da Simon Hedlund kom alene igennem med Oliver Christensen, hvor han forsøgte at spille bolden på tværs til Andrija Pavlovic. Kasper Larsen kom dog godt i vejen og clearede i sidste øjeblik bolden, så spillerne gik til pause ved stillingen 0-0.

I pausen udskiftede vi en lang række spillere, og det gav hurtigt pote, da den indskiftede, Moses Opondo, fandt Mart Lieder, som også var kommet på banen fra anden halvlegs start. Hollænderen lobbede fiks bolden over den fremadstormende målmand, men også her måtte dommeren annullere scoringen på grund af offside.

Få minutter efter faldt kampens første scoring, da Simon Hedlund opsnappede bolden i det fynske forsvar og løb mod Sayouba Mandé, som begik straffespark. Brøndbyernes anfører, Andreas Maxsø, tog sig af straffesparket, og han scorede sikkert til 0-1.

Vi udlignede dog senere i halvlegen, da Tarik Ibrahimagic modtog bolden foran eget straffespark, og omgående vendte sig og sendte Mart Lieder alene afsted mod gæsteholdets målmand. Her svigtede hollænderen ikke, og med venstrebenet udlignede han til 1-1.

I kampens sidste minutter var førsteholdets nye venstreback, Mathias Brems, tæt på at bringe fynboerne foran, da han trak ind i banen fra venstre side og afsluttede med højrebenet, men skuddet gik en snert forbi den fjerneste stolpe, og kampen endte 1-1.

Oliver Christensen (Sayouba Mandé, 46-) – Ryan Johnson Laursen (Robin Østrøm, 46.), Kasper Larsen (Jonathan Khemdee, 66.), Alexander Juel Andersen (Mads Stistrup, 66.), Jørgen Skjelvik (Mathias Brems, 66.) – Jens Jakob Thomasen (Tarik Ibrahimagic, 46.), Aron Elís Thrándarson (Ayo Simon Okosun, 46.), Mads Frøkjær (Jakob Breum, 66.) – Emmanuel Sabbi (Moses Opondo, 46.), Max Fenger (Mart Lieder, 46.), Bashkim Kadrii (Troels Kløve, 46.)