P1103621

10.01.2020 23:38

Der var en helt elektrisk stemning i Jyske Bank Arena, da KMD Cup 2020 løb af stablen her til aften. OB fik en flot andenplads efter, de tabte finalen til AaB.

Der var masser af lækre finesser og flotte driblinger, da KMD Cup 2020 udfoldede sig på Fyn i en fantastisk kulisse.

Striberne startede med at spille mod Øens Hold, og det blev en tæt affære. Holdet bestående af spillere fra OB’s samarbejdsklubber bed godt fra sig, og de kom også bedst fra start efter en scoring af Jonas Villemoes. Mikkel Hyllegaard ville dog tingene anderledes og udlignede kort efter. Det endte dog med et nederlag til os, da Thomas Broe scorede i slutningen af kampen.

Øens Hold mødte herefter de forsvarende mestre fra AaB. Jonas Skærlund bragte fynboerne foran, men nordjyderne bragte balance i regnskabet kort efter. I de døende sekunder sendte Patrick Olsen et snigerskud  mod kassen, der overlistede Jeppe Kirk i målet.

Så var der Stribernes tur til at komme på banen, og det var imod AGF. Her fik vi en spand kold vand i hovedet fra kampens begyndelse, da Benjamin Hvidt og Albert Erlykkede sørgede for en hurtig føring på 2-0. Vi lod os dog ikke kue, og på få minutter leverede vi et fornemt comeback på mål af Mikkel Hyllegaard, Mathias Greve og Jonathan Harboe. Albert Erlykke scorede dog på ny for aarhusianerne, og derfor skulle kampen afgøres på amerikanske straffespark, som vi trak os sejrrigt ud af.

Øens Hold fik herefter muligheden for at gøre Striberne kunsten efter, da de mødte AGF. Mark Tubæk viste fornem teknik og scorede kampens første mål, mens Daniel O'Hara gjorde kunsten efter sekunder senere. AGF fik dog udlignet, og Daniel O’Hara blev dobbelt målscorer. Aarhusianerne udlignede desværre med 26 sekunder tilbage, og så skulle kampen i straffespark, og den vandt AGF.

Nu var det vores tur til at bide skeer med turneringens forsvarende mestre fra Nordjylland. Sander Svendsen var hurtigt over en returbold og bragte os hurtigt foran, og den føring udbyggede Anders K. Jacobsen minuttet efter.  Mod slutningen af kampen reducerede Kasper Kusk, og så var spændingen tilbage i opgøret.  Nordjydernes håb slukkede vi dog hurtigt for, da Mathias Greve fik netmaskerne til at blafre.

I Øens Holds sidste kamp skulle de møde Brøndby IF, og det blev en kamp til glemmebogen. Holdet fra Vestegnen vandt 4-0, og så var deres rolle udspillet i turneringen.

Stribernes sidste kamp var også imod Brøndby IF, og med et enkelt point kunne vi avancere til finalen mod AaB. Planen lykkedes også, selvom de gulblusede kom foran. Mathias Greve udlignede, og derfor skulle opgøret afgøres i straffespark. I straffesparket leverede Issam Jebali turneringens detajle, da han holdte legestudie sjællændernes målmand, men det kunne ikke afholde dem holdet fra Vestegnen fra at vinde.

I finalen skulle vi se, om vi kunne gentage sejren mod AaB fra tidligere i turneringen. Nordjyderne kom dog bedst fra start, da Oliver Abildgaard sendte et lumsk skud i kassen. Daniel Obbekjær bragte dog spændingen tilbage i opgøret efter et tap-in tæt foran mål. Tilskuerne var knap nok færdige med at juble, da Gabriel Christensen sørgede for en ny nordjysk føring. Oliver Klitten og Kasper Kusk udbyggede føringen kort før halvleg, og det så derfor svært ud.

Vi pressede virkelig på i anden halvleg, men bolden ville ikke i kassen lige indtil, Julius Eskesen valgte at score turneringens mål, da han bragede kuglen i krydset fra distancen. Patrick Olsen udbyggede føringen, noget ufortjent, kort efter. Det så derfor umuligt ud med et minut tilbage, men Issam Jebali gav en smule håb, da han scorede til sidst. I slutningen af kampen satsede vi, og det kostede i den anden ende, hvor holdet fra Nordjylland scorede på ny.

AaB vandt finalen 6-3 og er derfor vinder af KMD Cup 2020, men Striberne leverede en fornem indsats i indendørsturneringen.