Annonce
Annonce
Flot sejr i Midtjylland til U15
Nyt fra U15

Flot sejr i Midtjylland til U15

14 sep 2020
Annonce

U15-drengene leverede en stærk præstation, da de fredag aften kunne tage hjem fra Ikast med en flot sejr på 4-2 over FC Midtjylland i bagagen.

Annonce

U15-Ligaen
Fredag 11. september kl. 18.30, Ikast
FC Midtjylland – OB 2-4 (2-2)
0-1 Mikkel Søfeldt (26.)
0-2 Jeppe Runge (29.)
1-2 Ukendt (33.)
2-2 Ukendt (37.)
2-3 Jeppe Runge (45.)
2-4 Magnus Andersen (76.)

Kampens forløb:
Kampen startede i højt tempo, mange omstillinger og direkte spil mod FC Midtjylland mål. Der var masser af chancer i begge ender af banen, men den største chance tilfaldt OB efter et kvarters tid, hvor Striberne brød godt igennem i højre side. Efter et cutback endte det med en stor chance til OB-angriberen, men forsvaret fik blokeret forsøget.

Herfra viste OB noget oftere tænder og det blev belønnet efter 26 minutters spil. Med præcis samme opskrift som tidligere; gennembrud i højre side efterfulgt af et fladt indlæg. Denne gang stod Mikkel Søfeldt, hvor han skulle, og så kunne han forholdsvis let sparke bolden i mål til 1-0.

OB pressede videre og fik fortjent øget føringen til 2-0 efter endnu et gennembrud i højre side, denne gang opsnappede Jeppe Runge bolden i bagerste område og tæskede den sikkert ind fra en spids vinkel.

Hjemmeholdet svarede dog hurtigt igen på scoringen. En opspilsfejl fra OB gav FCM et nemt reduceringsmål, og derefter overtog hjemmeholdet også totalt kampen. Derfor var det også fuldt fortjent, at de kort inden pausen udlignede på et straffespark.

I anden halvleg startede OB godt, og Jeppe Runge bragte os tilbage på sejrskurs fem minutter inde i halvlegen, da han endnu engang dukkede op i bagerste område. Herefter var det FCM, der havde bolden meget, men uden at skabe chancer.

Først med 10 minutter tilbage af kampen opstod der en stor mulighed til en FCM-angriber, men Emil Rygaard reddede flot inde på stregen. Til sidst i kampen lukkede og slukkede Magnus Andersen med en scoring til 4-2 på en omstilling, hvilket blev det endelige resultat.

Kommentar fra cheftræneren:
Vi er langt henad vejen glade for vores præstation i Ikast. Drengene spillede med attitude, og deres udstråling viste klart en lyst til at ville vinde og give alt for, at det skulle ske. Første halvleg spiller vi overordnet set godt, har nogle okay opspil og vi presser godt på; vi er dog særligt gode i gennembrudsfasen, hvor vi lykkes med de ting vi havde forberedt os på.

FCM er et godt hold, men vi gør det alt for nemt for dem i de sidste ti minutter af halvlegen. Vi må ikke falde sådan sammen, og heldigvis for os blev der fløjtet til pause i vores absolut dårligste periode i kampen.

Herefter fik vi ro på, og koncentrationen kom tilbage på holdet. Jeg er ovenud tilfreds med drengenes reaktion fra anden halvlegs start, og det vidner om stor karakter. Vi kom til at forsvare for meget i anden halvleg, men når vi nu gjorde det, så er det godt gået at holde FCM nede på én reel målchance.

Vi er meget glade for sejren i Ikast, da det historisk set er en meget svær udebane at spille på.

OB’s holdopstilling:
Emil Rygaard – Law Tam Khuu, Cornelius Olsson, Tobias Slotsager, Sebastian Zografos – Tobias Jensen, Max Andersen, Nikolaj Juul, Jeppe Runge – Elvar Örn, Mikkel Søfeldt
Bænken: Lauge Carstensen, Lucas Hansen, Magnus Andersen

Næste kamp:
Lørdag 3. oktober kl. 15.00, OB – FCN, Ådalen

Annonce