Annonce
Annonce
Flot sejr over Brøndby i forårspremieren
Nyt fra U19

Flot sejr over Brøndby i forårspremieren

20 mar 2021
Annonce

U19-drengene fik en perfekt start på forårssæsonen, da det blev til tre point mod Brøndby IF, i en kamp hvor Striberne særligt i første halvleg præsterede på højt niveau.

Annonce

U19 Ligaen, 14. runde
Lørdag 20. marts, kl. 12.30, Brøndby
Brøndby IF – OB 1-2 (1-2)
0-1 Simon Skøtt (3.)
0-2 Luca Kjerrumgaard (23.)
1-2 Valdemar Kwasniak (44.)

Kampens forløb:
Lørdag kunne U19-drengene endelig sparke sæsonen i gang, da de mødte Brøndby på udebane. Foruden en stor glæde over endelig at spille om point igen, så var der også revanchelyst hos OB’erne, efter de i starten af sæsonen tabte med 3-1 til Brøndby i det omvendte opgør.

Den spilleglæde blev hurtigt forvandlet til en helt naturlig og oprigtig glæde, da Striberne allerede efter tre minutters spil fik nettet til at blafre. Efter et højt og aggressivt pres erobrede Simon Skøtt, da han opsnappede bolden midt i en aflevering fra en forsvarsspiller til keeperen, hvorefter han sikkert sparkede bolden i kassen til en stribet føring på 1-0.

En scoring skabt på de dyder, der er blevet trænet på op til kampen – og derfor naturligvis stor tilfredshed i den stribede lejr. Den tilfredshed blev endnu større tyve minutter senere, da føringen blev fordoblet. Et flot OB-angreb endte med et indlæg fra Anton Stage. Inde midt i feltet steg Luca Kjerrumgaard til vejrs og stangede den ind. En Kjerrumgaard Special – og en fantastisk start på kampen for OB’erne, der altså var foran med 2-0 efter bare 23 minutters spil.

Det var ikke kun på måltavlen, det så godt ud. Spillet så også fornuftigt ud, og taktikken blev fulgt flot ned til den mindste detalje. Der var også tilløb til flere okay muligheder for Striberne, der greb kampen an med stor energi og aggressivitet samt et super presspil i de første 45 minutter.

I slutningen af første halvleg formåede Brøndby så alligevel at holde spændingen inde i kampen. Efter et hjørnespark faldt bolden ned til en Brøndby-spiller, der trykkede af – og tæt foran mål ramte bolden Valdemar Kwasniak fra hjemmeholdet, som der fik rettet bolden af, så den snød Magnus Nielsen i OB-målet.

Anden halvleg var noget mere chancefattig, og det var som om, at scoringen inden pausen gjorde, at det var hjemmeholdet, der kom ud med lidt momentum. Det var dog yderst begrænset, hvad hjemmeholdet skabte af chancer i anden halvleg, hvor OB-spillerne krigede sejren hjem.

Brøndby skabte ikke store chancer, og den største chance i anden halvleg tilfaldt OB. Nærmere bestemt til Simon Skøtt, der kom alene igennem med BIF-keeperen, men desværre sparkede han forbi målet på den store chance.

Det ændrede dog ikke på det samlede billede af en god lørdag på den københavnske vestegn, hvor vi snuppede en fortjent sejr, der især blev grundlagt på en stærk første halvleg.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Vi er rigtig glade for den første halvleg vi leverer i dag, hvor vi løste det rigtig godt taktisk. Spillerne spiller med den DNA, vi vil se fra et OB-hold i forhold til aggressivitet, power og løbevillighed. Vi var fremadrettede i vores pres, og det udmøntede sig i to fremragende scoringer.

Til trods for at vi ikke leverede en super anden halvleg, så formåede vi at holde BIF fra at skabe store chancer, og vi viser, vi kan krige en sejr hjem.

Vi tror og håber på, at denne sejr giver os et rygstød til et forhåbentlig spændende forår, og så er det altid dejligt, at vores to angriber fortsætter den stime, de har været inde i i vores træningskampe.

Odense Boldklub:
Magnus Nielsen – Robin Østrøm, Christian Vestergaard, Jonathan Khemdee – Lasse Skøtt, Anton Stage (Oliver Hansen, 81.), Tarik Ibrahimagic, Max Ejdum (Valdemar Ibsen, 61.), Mathias Brems – Simon Skøtt (Elias Hansborg, 81.), Luca Kjerrumgaard (Noah Christensen, 90.)
Bænken: Marcus Alstrup, Valdemar Ibsen, Elias Hansborg, Aske Adelgaard, Oliver Hansen, Noah Christensen

Næste kamp:
Mandag 5. april, kl. 12.00, Randers FC – OB, Randers FCs kunstgræsbane

Annonce