IMG_4713

18.10.2020 10:52

Det var primært skarpheden, der var til forskel, da vores U19-drenge lørdag slog Vejle Boldklub med 4-0 i U19-Ligaen.

4-0 Valdemar Ibsen (88.)

Formkurven for U19-drengene har på det seneste bevæget sig i den rigtige retning, og i lørdagens kamp, hvor Vejle var modstanderen, viste det sig hurtigt, at den kamp ikke ville blive en undtagelse.

Allerede efter fem minutters spil kom Striberne nemlig foran med 1-0 efter en voldsom scoring. Rasmus Nissen opsnappede en bold på egen banehalvdel, hvor vejlensernes keeper stod højt oppe på banen, og kort før midterlinjen trykkede Rasmus Nissen af med venstreskøjten. En fantastisk afslutning der fløj direkte ned i kassen til 1-0.

Efterfølgende var det også Striberne, der sad på spillet, men uden at skabe de helt store chancer. Som halvlegen skred frem, kom gæsterne dog bedre og bedre med, og som vi nærmede os pausen, var det med gæsterne i teten – dog uden at blive farligere.

I anden halvleg var der ikke rigtig nogle af holdene, der havde styr på kampen. Spillet bølgede frem og tilbage, men vi må erkende, at det var tættere på 1-1 end 2-0. Et par gange var Vejle nemlig tæt på, men først var træværket i vejen, og efterfølgende var det vores U17-landsholdsmålmand Marcus Alstrup, der sørgede for, at vi fortsat var i front.

I fodbold bliver man ofte straffet, hvis man ikke udnytter sine chancer, og det oplevede Vejle også lørdag, da indskiftede Simon Skøtt flot sparkede en omstilling i kassen til 2-0 med et kvarter tilbage af kampen.

Gæsterne fortsatte med at forsøge, og vores drenge fortsatte med at straffe dem. I det 84. minut var det Rasmus Nissen, der på et direkte frispark gjorde det til 3-0, og i kampens døende minutter stangede Valdemar Ibsen et fantastisk indlæg fra Jakob Okkels i kassen til 4-0, som blev kampens slutresultat.