Annonce
Annonce
Flot sejr til skarpe U19-drenge
Nyt fra U19

Flot sejr til skarpe U19-drenge

18 okt 2020
Annonce

Det var primært skarpheden, der var til forskel, da vores U19-drenge lørdag slog Vejle Boldklub med 4-0 i U19-Ligaen.

Annonce

U19-Ligaen
Lørdag 17. oktober, kl. 12.30, Ådalen
OB – Vejle 4-0 (1-0)
1-0 Rasmus Nissen (6.)
2-0 Simon Skøtt (76.)
3-0 Rasmus Nissen (84.)
4-0 Valdemar Ibsen (88.)

Kampens forløb:
Formkurven for U19-drengene har på det seneste bevæget sig i den rigtige retning, og i lørdagens kamp, hvor Vejle var modstanderen, viste det sig hurtigt, at den kamp ikke ville blive en undtagelse.

Allerede efter fem minutters spil kom Striberne nemlig foran med 1-0 efter en voldsom scoring. Rasmus Nissen opsnappede en bold på egen banehalvdel, hvor vejlensernes keeper stod højt oppe på banen, og kort før midterlinjen trykkede Rasmus Nissen af med venstreskøjten. En fantastisk afslutning der fløj direkte ned i kassen til 1-0.

Efterfølgende var det også Striberne, der sad på spillet, men uden at skabe de helt store chancer. Som halvlegen skred frem, kom gæsterne dog bedre og bedre med, og som vi nærmede os pausen, var det med gæsterne i teten – dog uden at blive farligere.

I anden halvleg var der ikke rigtig nogle af holdene, der havde styr på kampen. Spillet bølgede frem og tilbage, men vi må erkende, at det var tættere på 1-1 end 2-0. Et par gange var Vejle nemlig tæt på, men først var træværket i vejen, og efterfølgende var det vores U17-landsholdsmålmand Marcus Alstrup, der sørgede for, at vi fortsat var i front.

I fodbold bliver man ofte straffet, hvis man ikke udnytter sine chancer, og det oplevede Vejle også lørdag, da indskiftede Simon Skøtt flot sparkede en omstilling i kassen til 2-0 med et kvarter tilbage af kampen.

Gæsterne fortsatte med at forsøge, og vores drenge fortsatte med at straffe dem. I det 84. minut var det Rasmus Nissen, der på et direkte frispark gjorde det til 3-0, og i kampens døende minutter stangede Valdemar Ibsen et fantastisk indlæg fra Jakob Okkels i kassen til 4-0, som blev kampens slutresultat.

Kommentar fra cheftræner Kim Engstrøm:
Det var på ingen måder en kamp, der lå til at ende 4-0, men da vi først fik scoret til 2-0, fortsatte vi ufortrødent, hvilket jeg er rigtig glad for. Vi blev hele tiden ved med at jagte den næste scoring, og hele holdet arbejdede fremragende defensivt fra første til sidste fløjt, hvilket medvirker til, at vi for anden kamp i træk spiller til nul.

Vi havde som altid set video på vores modstander inden kampen, og der havde vi snakket om, at der kunne opstå nogle muligheder for at score fra distancen, fordi Vejle bruger deres målmand i opbygningsspillet, og det skal Rasmus Nissen selvfølgelig have ros for at have lyttet til.

Hele holdet skal have ros for sejren, og vi er vildt glade for, at vores indskiftere kommer ind og er kampafgørende. Derudover er det dejligt, at Frederik Lebæk og Oliver Hansen går ind i midterforsvaret og spiller fint med i deres første start i U19-Ligaen.

Når alt det er sagt, så skal det også siges, at der er plads til forbedring, og vi skal være meget bedre i vores eget spil, der kan vi forbedre os meget.

OB:
Marcus Alstrup – Frederik Lebæk (Jakob Okkels, 81.), Robin Østrøm, Oliver Hansen – Lasse Skøtt, Anton Stage (Magnus Saaby, 65.), Tarik Ibrahimagic, Jakob Breum, Mathias Brems – Valdemar Kwasniak (Simon Skøtt, 65.), Rasmus Nissen (Luca Kjerrumgaard, 86.)

Næste kamp:
Lørdag 24. oktober, kl. 14.00, AGF – OB, Fredensvang

Annonce