sas

20.11.2019 14:32

OB tog brodden af Europa League-mandskabet Malmö FF og vandt 2-1 på Stadion i Malmö.

Malmö FF:
Bonke Innocent (32.), Rasmus Bengtsson (68.)
Anders K. Jacobsen (90.)

Striberne var i dag på en svær opgave i Sverige mod Europa League-mandskabet fra Malmö FF, men det løste vi fint.

Træningskampen i det svenske endte nemlig med en fynsk sejr på 2-1 efter en fin indsats hele vejen rundt. Der var kun spillet fire minutter, da et fladt indlæg fra højre side fandt Issam Jebali ved bagerste stolpe, hvor han pumpede bolden ind til 1-0.

Dejlig start af Striberne, som efterfølgende pressede på med chancer til Mads Frøkjær og Sander Svendsen, som sparkede et frispark ved siden af. Svenskerne var ikke meget fremme i starten, men på deres første chance fik de alligevel scoret.

Danske Søren Rieks fik bolden i deres venstre side, trak ind og sparkede bolden i det lange hjørne. Så fik Malmö lidt blod på tanden og kom længere frem, men efter fem minutters pres havde vi igen bolden på vores fødder. Det gav åbenbart frustrationer hos værterne, og bonke Innocent fik gult efter 32 minutter og var tæt på at ryge få minutter senere for endnu et frispark.

Anden halvleg startede med lidt stilstand, inden Mads Frøkjær fik en chance på en aflevering fra Jebali, men han blev blokeret inden på midten. Få minutter senere var der dog kasse, og sikken en af slagsen. Mathias Greve fik bolden med ryggen til mål, drejede rundt, løb mod kassen og bankede bolden ind ved stolpen med venstreskøjten.

Så kom svenskerne længere frem, men udover et hovedstød fra Tim Prica var de ikke rigtigt farlige. Vi havde et par kontramuligheder til sidst, men det blev ved de 2-1. En flot sejr mod en svær modstander og en god test inden mødet med 3F Superligaens tophold på mandag kl. 19.