Flot sejr til Striberne i sidste test
Førsteholdet

Flot sejr til Striberne i sidste test

08 feb 2020
Lørdag d. 8. februar, 2020
OB OB OB
3 - 0
AC Horsens AC Horsens ACH

OB vandt sikkert 3-0 i dagens træningskamp mod AC Horsens i den sidste træningskamp, inden det går løs mod Brøndby IF på næste søndag.

Træningskamp
Lørdag d. 8. februar, kl. 12.00, Bane 5, Horsens
AC Horsens-OB 0-3 (0-2)
0-1 Issam Jebali (str. 10.)
0-2 Issam Jebali (13.)
0-3 Sander Svendsen (63.)

Kampens forløb:
En råkold lørdag i Horsens er normalt ikke noget, man stræber efter, men i dag var dog en undtagelse. På Bane 5 ved CASA Arena spillede vi i dag den sidste træningskamp inden det går løs mod Brøndby IF på næste søndag på Nature Energy Park.

Modstanderen i dag var det lokale gule hold fra AC, og der var knald på lige fra starten. Et dybt koncentreret og veltrimmet hold fra Odense satte sig på begivenhederne fra start, og det greb blev holdt i alle 90 minutter.

Allerede efter 10 minutter var der kasse til Striberne, da den tidligere OB´er Alexander Ludwig kom for sent på Issam Jebali i feltet. Straffe, og tuneseren var sikkerheden selv fra pletten, og så var OB foran. Få minutter senere stod der så 2-0 efter glimrende opspil. Bolden endte hos Jebali, som kilede kuglen op ad stolpen og i mål.

Så var Sander Svendsen på spil, men hans drøn gik lige over kassen. Måske meget godt for netmaskerne, for de havde fået et ordentligt hul, hvis den var gået ind. Kort efter var vi kvikke på en omstilling, og Jebali var millimeter fra sin tredje pind.

Forsvaret stod i den periode fremragende, og så var der gang i den i den anden ende. Aron Élis Thrándarson hamrede løs, og Jebali havde et nyt forsøg, som gik forbi. Jacob Barrett fik afsluttet halvlegen med højrebenet, men kun en feberredning af Horsens-keeperen forhindrede 0-3 i værternes udsyn.

Anden omgang startede igen med fynsk dominans, og mens der blev råbt og skreget på udskiftningsstolene ved siden af, så kunne smilene brede sig på den fynske side efter lidt over en time. Jacob Barrett blev sendt i dybden af Sander og lagde bolden skrat tilbage i feltet.

Her kom Aron flyvende og satte en fod på, keeperen reddede, men Sander støvede op, og så stod der fortjent 3-0. Herefter blev Oliver Lund, Max Fenger og Kingsley Madu sat ind, og sidstnævnte lagde et godt indlæg til Barrett, som var tæt på at heade bolden ind.

I de døende sekunder var Sander tæt på med en friløber, men Horsens slap med 0-3 efter en festligt, fynsk forestiling med masser af opløftende momenter. Nu venter så Brøndby i årets første kamp i 3F Superligaen søndag d. 16. februar kl. 18.

OB:
Oliver Christensen – Ryan Johnson Laursen (Oliver Lund, 70.), Kasper Larsen (Kingsley Madu, 70.), Jeppe Tverskov, Alexander Juel (Marco Lund, 55./Anders Klynge, 82.), Jacob Barrett, Aron Élis Thrándarson, Troels Kløve (Tarik Ibrahimagic, 46.), Mads Frøkjær, Sander Svendsen, Issam Jebali (Max Fenger, 70.)

Bænken:
Sayouba Mandé, Oliver Lund, Kingsley Madu, Marco Lund, Anders Klynge, Tarik Ibrahimagic, Max Fenger

Næste kamp:
OB-Brøndby, 3F Superliga, Nature Energy Park, søndag d. 16. februar kl. 18