Annonce
Annonce
Flot sejr til U17 i Lyngby
Nyt fra U17

Flot sejr til U17 i Lyngby

09 nov 2020
Annonce

U17-drengene leverede en fantastisk holdpræstation, da de i weekenden kunne tage hjem fra Lyngby med en 2-1 sejr i bagagen.

Annonce

U17-Ligaen
Lørdag d. 7. november kl. 14.30, Lyngby
Lyngby BK - OB 1-2 (1-2)
0-1 Tobias Augustinus-Jensen (22.)
0-2 Elias Hansborg Sørensen (29.)
1-2 Gustav Mortensen (44.)

Kampens forløb:
Set på tabellen var det en tæt kamp, der ventede U17-drengene, da de i weekenden var på besøg i Kongens Lyngby. Begge mandskaber lå med ni point inden kampen, så det var en vigtig kamp i forhold til stillingen i U17-Ligaen.

OB-drengene var topmotiverede, og det samme var hjemmeholdet. Det gav en glimrende fodboldkamp, hvor det i størstedelen af første halvleg var med et hjemmehold i teten. Det gjorde dog ikke så meget for Striberne, der stod godt i den defensive organisation.

Efter 22 minutters spil viste Striberne, at de også kunne noget i den anden ende af banen. Et fantastisk angreb med 16 sammenhængende afleveringer og næsten et minuts boldbesiddelse i træk blev afsluttet med en iskold afslutning fra Tobias Augustinus-Jensen, som sparkede Striberne på sejrskurs.

Dette kampbillede fortsatte efter scoringen. Hjemmeholdet gjorde det glimrende, men det var Ivan Poulsens tropper, der kunne få nettet til at blafre. Denne gang var et Elias Hansborg, der pludselig kom frem til en stor chance, da han opsnappede bolden på kanten af hjemmeholdets felt.

I første halvlegs sidste minut fik Lyngby bragt spændingen tilbage i kampens, da de fik sat en velfortjent reducering i nettet efter et flot angreb.

I de sidste 45 minutter bølgede spillet frem og tilbage. Lyngby pressede på for en udligning, og Striberne var farlige på omstillinger i den anden ende. Ingen af mandskaberne fik dog passeret modstanderens keeper, og derfor endte det med en flot sejr til vores U17-drenge efter en tæt kamp.

Kommentar fra cheftræneren:
Vi er rigtig glade for sejren, som drengene virkelig har fortjent efter en flot holdpræstation. Derudover er vi positive over, at der var fremgang at spore i vores forsvarsspil, som så ganske fornuftigt ud.

Nu skal vi bruge de næste 14 dage på at blive endnu skarpere og få vores skadede spillere klar, så vi kan levere endnu en god præstation når vi skal til Haderslev og møde SønderjyskE.

OB’s holdopstilling:
Magnus Nielsen - Law Tam Khuu (Kristoffer Jørgensen, 68.), Hjalte Gaarde, Kasper Nyegaard, Valdemar Astrup - Oliver Roche, Albert Kotsis, Frederik Mahler, Gustav Vinter- Elias Hansborg (Marius Uhd, 80.) Tobias Augustinus-Jensen (Samuel Juel, 84.)
Bænken: Kristoffer Jørgensen, Marius Uhd, Samuel Juel, Marcus Jensen, Marcus McCoy, Janus Land.

Næste kamp
Lørdag 21. november, kl. 14.45 SønderjyskE – OB, Haderslev Kunstgræsbane

Annonce