09.11.2020 18:43

U17-drengene leverede en fantastisk holdpræstation, da de i weekenden kunne tage hjem fra Lyngby med en 2-1 sejr i bagagen.

U17-Ligaen
Lørdag d. 7. november kl. 14.30, Lyngby
Lyngby BK - OB 1-2 (1-2)
0-1 Tobias Augustinus-Jensen (22.)
0-2 Elias Hansborg Sørensen (29.)
1-2 Gustav Mortensen (44.)

Set på tabellen var det en tæt kamp, der ventede U17-drengene, da de i weekenden var på besøg i Kongens Lyngby. Begge mandskaber lå med ni point inden kampen, så det var en vigtig kamp i forhold til stillingen i U17-Ligaen.

OB-drengene var topmotiverede, og det samme var hjemmeholdet. Det gav en glimrende fodboldkamp, hvor det i størstedelen af første halvleg var med et hjemmehold i teten. Det gjorde dog ikke så meget for Striberne, der stod godt i den defensive organisation.

Efter 22 minutters spil viste Striberne, at de også kunne noget i den anden ende af banen. Et fantastisk angreb med 16 sammenhængende afleveringer og næsten et minuts boldbesiddelse i træk blev afsluttet med en iskold afslutning fra Tobias Augustinus-Jensen, som sparkede Striberne på sejrskurs.

Dette kampbillede fortsatte efter scoringen. Hjemmeholdet gjorde det glimrende, men det var Ivan Poulsens tropper, der kunne få nettet til at blafre. Denne gang var et Elias Hansborg, der pludselig kom frem til en stor chance, da han opsnappede bolden på kanten af hjemmeholdets felt.

I første halvlegs sidste minut fik Lyngby bragt spændingen tilbage i kampens, da de fik sat en velfortjent reducering i nettet efter et flot angreb.

I de sidste 45 minutter bølgede spillet frem og tilbage. Lyngby pressede på for en udligning, og Striberne var farlige på omstillinger i den anden ende. Ingen af mandskaberne fik dog passeret modstanderens keeper, og derfor endte det med en flot sejr til vores U17-drenge efter en tæt kamp.