IMG_0209

25.03.2019 16:37

U14-drengene vandt lørdag med 3-0 over FCM, og striberne har nu seks point og en målscore på hele 9-0 efter de første to kampe.

U14 Liga 1
Lørdag 23. marts, Ådalen
OB - FCM 3-0 (2-0)
3. min. 1-0 Elias Hansborg (Magne Clement)
13. min. 2-0 Law Tam Khuu (Valdemar Grymer)
43. min. 3-0 Law Tam Khuu (Elias Hansborg)

OB’s startopstilling:
Rasmus Lehrmann - Jakob Grubbe, Albert Kotsis, Marcus McCoy, Lauritz Dauerhøj - Valdemar Grymer, Theo Hansen, Magne Clement, Law Tam Khuu - Elias Hansborg, Markus Jensen
Bænken: Malthe Lorentzen, Niclas Vestby, Hjalte Hemmingsen

U14-drengene havde lørdag besøg af FC Midtjylland hjemme i Ådalen. Forventeligt to af de mandskaber der skal kæmpe om at vinde U14 Liga 1.

Det var en kamp med masser af nerve og fight fra begge mandskaberne. Striberne startede med en meget fremadrettet stil – både i pres og spil, og det kastede allerede efter tre minutters spil en scoring af sig, da Elias Hansborg afsluttede et flot gennemspillet angreb.

Selvom gæsterne herefter var mere på bolden end striberne, måtte gæsternes keeper ti minutter efter scoringen til 1-0 igen hente bolden ud af nettet. Valdemar Grymer smed et godt indlæg ind i det bageste område af feltet, hvor Law Tam Khuu bare skulle sætte en inderside på, og så var OB foran med 2-0 efter 13 minutters spil.

Herefter var det en generelt lige kamp, og til tider blev det en rodet omgang fodbold med masser af duelspil. OB-drengene var gode til at holde gæsterne fra chancer, og små ti minutter inde i anden halvleg blev Lam Tam Khuu dobbelt målscorer, da han scorede til 3-0, som blev kampens slutresultat.