13.05.2019 11:57

U15-drengene leverede en flot præstation fra første til sidste fløjt, da de på udebane vandt med 4-1 over FC Midtjylland.

U15 Drenge Liga 1
Lørdag den 11. maj, Kunstgræsbanen i Herning
FCM - OB 1-4
0-1 Oliver Roche, assist Gustav Vinter (15.)
1-1 FCM (24.)
1-2 Max Ejdum (25.)
1-3 Oliver Roche, assist Gustav Vinter (34.)
1-4 Oliver Roche (50.)

Lørdag var der topkamp i U15-Liga 1, da vi på udebane mødte FC Midtjylland. Rammen om kampen var trist, da den blev indledt med et minuts stilhed til ære for en ungdomsspiller fra Herning Fremad, som var gået bort.

Efter et indtryksfuldt minuts stilhed, fik fodbolden fuldt fokus på en flot forårsdag i Midtjylland, og det var fra første fløjt som om, at brølet fra striberne var en smule højere end ulvenes hyl.

Striberne fik overtaget i kampen, og et kvarter inde i kampen blev det da også 1-0, efter Gustav Vinter med en flot pasning fandt Oliver Roche, som stille og roligt trillede den forbi FCM-keeperen.
Ti minutter senere fik hjemmeholdet så bragt balance i regnskabet, men kort efter begyndelsessparket for striberne igen bragt sig på sejrskurs, inden en ny spand kold vand blev kastet i hovedet på midtjyderne, da Oliver Roche i sidste minut af første halvleg gjorde det til 3-1.

Selvom OB blev ramte af en udvisning, der betød ti minutters undertal, bevarede drengene kontrollen, og FCM fik ingen store chancer i den periode. I stedet viste striberne styrke – og så snart de igen blev 11 mod 11 blev det sidste søm sat i kisten, da Oliver Roche gjorde det til 4-1.

Efterfølgende var der chancer til at lave yderligere et par kasser, men det endte med en flot sejr på 4-1, som også er en af de større sejre, som striberne er kommet fra Herning med.