Flot U15-sejr mod FC Midtjylland
Nyt fra U15

Flot U15-sejr mod FC Midtjylland

13 maj 2019

U15-drengene leverede en flot præstation fra første til sidste fløjt, da de på udebane vandt med 4-1 over FC Midtjylland.

U15 Drenge Liga 1
Lørdag den 11. maj, Kunstgræsbanen i Herning
FCM - OB 1-4
0-1 Oliver Roche, assist Gustav Vinter (15.)
1-1 FCM (24.)
1-2 Max Ejdum (25.)
1-3 Oliver Roche, assist Gustav Vinter (34.)
1-4 Oliver Roche (50.)

Kampens forløb:
Lørdag var der topkamp i U15-Liga 1, da vi på udebane mødte FC Midtjylland. Rammen om kampen var trist, da den blev indledt med et minuts stilhed til ære for en ungdomsspiller fra Herning Fremad, som var gået bort.

Efter et indtryksfuldt minuts stilhed, fik fodbolden fuldt fokus på en flot forårsdag i Midtjylland, og det var fra første fløjt som om, at brølet fra striberne var en smule højere end ulvenes hyl.

Striberne fik overtaget i kampen, og et kvarter inde i kampen blev det da også 1-0, efter Gustav Vinter med en flot pasning fandt Oliver Roche, som stille og roligt trillede den forbi FCM-keeperen.
Ti minutter senere fik hjemmeholdet så bragt balance i regnskabet, men kort efter begyndelsessparket for striberne igen bragt sig på sejrskurs, inden en ny spand kold vand blev kastet i hovedet på midtjyderne, da Oliver Roche i sidste minut af første halvleg gjorde det til 3-1.

Selvom OB blev ramte af en udvisning, der betød ti minutters undertal, bevarede drengene kontrollen, og FCM fik ingen store chancer i den periode. I stedet viste striberne styrke – og så snart de igen blev 11 mod 11 blev det sidste søm sat i kisten, da Oliver Roche gjorde det til 4-1.

Efterfølgende var der chancer til at lave yderligere et par kasser, men det endte med en flot sejr på 4-1, som også er en af de større sejre, som striberne er kommet fra Herning med.

Kommentar fra Ulrik Bredegaard:
Det startede godt, og det sluttede endnu bedre for os. Vi fik os en ordentlig dukkert i sidste weekend, hvor vi efter nogle gode sejre måtte indkassere vores første og eneste nederlag, da et sindssygt stærkt hold fra Haderslev slog os. Vi vidste, at Haderslev ikke nødvendigvis er stærkere end FCM, så det var vigtigt for os at vise, at vi kan præstere mod de bedste hold – ikke kun resultatmæssigt, men også spillemæssigt.

Derfor vil jeg med al ydmyghed i stemmen, for vi har også før hængt i bremsen mod FCM, sige, at det i weekendens kamp var os, der var overlegne i alle spillets facetter.

Det her var min sidste ulvejagt, så jeg er meget stolt over drengenes præstation, og det vil jeg rigtig gerne takke dem for.

Truppen:
Frederik Tao, Frederik Mahler, Kasper Nyegaard, Viktor Hansen, Valdemar Astrup, Tobias Jensen, Gustav Vinter, Max Ejdum, Hjalte Gaarde, Oliver Roche, Karl-Emil Callesen, Law Tam Kuu, Andreas Tomaselli, Magnus Nielsen

Næste kamp:
Tirsdag 14. maj kl. 18:30, Næsby – OB, DBU Fyns Ungsomspokal, Stærehusvej i Kirkendrup

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik