Flot U15-sejr mod FCM
Nyt fra U15

Flot U15-sejr mod FCM

11 okt 2018

U15-drengene slog tirsdag FCM i en særdeles velspillet træningskamp, som blev afviklet i Ikast.

U15 Drenge Træningskamp
Tirsdag 9. oktober, Ikast
FCM - OB 1-2 (1-2)
8. min. 0-1 Oliver Roche (assist Mathias Lorentzen)
18. min. 0-2 Oliver Roche
33. min. 1-2

Truppen:
Frederik Tao, Frederik Mahler, Kasper Nyegaard, Viktor Hansen, Marius Uhd, Valdemar Astrup, Tobias Jensen, Gustav Vinter, Max Ejdum, Oliver Roche, Karl-Emil Callesen, Marcus Alstrup, Kristoffer Jørgensen, Leonardo Han, Emil Jessen, Magnus Nielsen, Mathias Lorentzen

Kampens forløb:
Under projektørernes fluorescerende lys i Ikast-Brandes midtjyske fodbolddomicil var der tirsdag aften dækket op til et drama af en drengekamp, eller u15 - som årgangen jo betegnes med en mere moderne fodboldlingvistik.
Det var hele vejen i gennem en af de bedre kampe, hvor begge hold virkelig insisterede på at tage initiativet og fastholde kontrollen i kampen, hvilket gav flere meget velspillede perioder til begge hold og en generelt underholdende kamp hvor det hele hældte mest til OB’s side i første halvleg og modsat i anden.

Trænerkommentar:
Vi elsker at spille mod FC Midtjylland. Og det siger jeg absolut ikke kun, fordi vi har vundet de seneste par interne opgør, for vores kampe er altid forholdsvist jævnbyrdige og kan ende begge veje. Jeg siger det, fordi de er et hold, der ligesom vi selv godt vil udvikle spillet og vores spillere, samtidig med at resultatet ikke er ligegyldigt, men noget vi også kæmper for, selvom det er træningskampe.
Det betyder, at drengene giver sig fuldt ud og mærker det pres - både udefra og indefra - som der skal til, for at vi udvikler spillere til højeste niveau. De kampe kan vi ikke få for mange af.

Næste kamp er:
Lørdag den 13. oktober kl. 12.00 i Esbjerg.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik