Flot U17-sejr i Aalborg
Nyt fra U17

Flot U17-sejr i Aalborg

05 nov 2018

OB var det klart bedste hold, da det lørdag eftermiddag blev til en flot sejr på 3-1 over AaB i Aalborg.

U17-Ligaen
Lørdag 3. november kl. 15:15, Aalborg
AaB – OB 1-3 (0-0)
52. min. 0-1 Andreas Eriksen
53. min. 0-2 Valdemar Ibsen
59. min. 0-3 Simon Skøtt
86. min. 1-3 Christian Wagner

OB’s holdopstilling:
Philip Gejl – Gustav Grubbe, Daniel Obbekjær, Frederik Lebæk, Aske Adelgaard – Jakob Breum, Valdemar Ibsen, Lasse Skøtt, Simon Skøtt – Valdemar Kwasniak, Andreas Eriksen
Bænken: Tobias Jakobsen, Mikkel Stangerup, Luca Kjerrumgaard, Jakob Okkels

Kampens forløb:
Efter en lang turneringspause for U17-drengene blev den lørdag genoptaget, da OB mødte Aalborg på udebane.

De sortklædte OB-spillere satte sig på begivenhederne fra første fløjt spillede AaB langt tilbage på banen. Hjemmeholdet stod dog klogt på banen i kæderne, så OB havde store udfordringer med at skabe de store chancer. De halve chancer, OB kom frem til, var via gennembrud på højrekanten ved Jakob Breum.

Ivan Poulsen fik lavet et par taktiske justeringer i pausen, og det gjorde, at striberne fik åbnet op for nordjydernes defensiv. Der gik syv minutter, så var der åbnet op, og yderligere syv minutter senere var OB foran med 3-0.

Først var det Andreas Eriksen, der klappede bolden i nettet fra kanten af feltet, minuttet efter bragede Ibsen bolden i kassen, og til sidst afsluttede Simon Skøtt et flot gennemspillet OB-angreb med at stange et indlæg fra Gustav Grubbe i kassen.

De tre hurtige scoringer fik AaB til at ændre på deres taktik, og de kom med et højere presspil. Det udfordrede OB, som havde svært ved at fastholde bolden. Med fem minutter tilbage af kampen fik AaB reduceret, men det blev aldrig for alvor spændende, og U17-drengenes flotte præstation resulterede i en flot sejr på 3-1 i Aalborg.

Kommentar fra Ivan Poulsen:
Vi er overordnet set rigtig glade for kampen. Vi spillede godt både med og uden bolden og scorede tre flotte mål. Vi kan mærke, at relationerne bliver stærkere, og vi bliver mere tydelige i vores måde at spille på. Vi er endvidere stolte over at have tre spillere med fra start til slut, som har spillet i OB, siden de kunne gå i form af Aske Adelgaard, Gustav Grubbe og Valdemar Ibsen.

Næste kamp:
Lørdag 10. november kl. 15:15, OB – Vejle, Ådalen.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik