26.10.2020 07:44

U19-drengene tog lørdag en flot sejr, da de på udebane slog AGF med 3-0 efter en stærk indsats - i særdeleshed i første halvleg.

U19-Ligaen
Lørdag 24. oktober, kl. 14.00, Aarhus
AGF – OB 0-3 (0-3)
0-1 Max Fenger (2.)
0-2 Jakob Breum (3.)
0-3 Max Fenger (22.)

Det var en flok formstærke Striber, der lørdag var taget til Aarhus for at forsøge at fortsætte den fine stime. Det var de stribede drenge fast besluttede på at gøre, og drengene kom buldrende frem fra første fløjt. AGF’erne blev presset langt tilbage på banen, og da kampen havde rundet tre minutter, var vi allerede foran med 2-0.

Første scoring faldt efter 90 sekunders spil, da Max Fenger stangede et perfekt indlæg fra Tarik Ibrahimagic ind i kassen, og GF’erne havde dårligt nok givet bolden op, inden målmanden igen måtte hente den ud af nettet. Denne gang var det Jakob Breum, der tog sagen i egen hånd, inden han bankede bolden i kassen fra kanten af feltet.

En drømmestart for Striberne mod et mandskab, der inden lørdagens kamp blot havde lidt et enkelt nederlag i denne sæson.

Drømmestarten var dog ikke nok. Striberne ville have mere, og drengene fortsatte ufortrødent med at sætte AGF under pres. De kunne ikke få kontrol over bolden, og Striberne pressede dem hårdt. I kampens 22. minut fik Striberne belønning for det pres, da Max Fenger efter et hjørnespark igen stangede bolden ind bag en chanceløs AGF-keeper, og så var stillingen 3-0 til et godt spillende OB-hold.

Scoringen fik hjemmeholdet til at ændre i deres formation, og det gjorde, at første halvleg blev mere lige, men uden at AGF blev farlige.

Anden halvleg fortsatte som den første sluttede. OB var i fuld kontrol, og selvom AGF gjorde hvad de kunne for at komme tilbage i kampen, så kom de aldrig tættere på end et enkelt langskud, der prellede af på overliggeren.

Det var fortsat OB, der skabte de største chancer, og det var tættere på 4-0 end 3-1. Det blev dog ved de 3-0, og dermed både den tredje sejr og det tredje clean sheet på stribe til Striberne. Med sejren rykker OB stille og roligt frem i tabellen, hvor vi nu deler femtepladsen med Lyngby.