27.08.2018 16:46

To frisparksmissiler fra Gustav Vinter kort inden pausen var afgørende for, at OB søndag slog Esbjerg med 5-1.

U15 Drenge Liga 1
Søndag 26. august, Kunstgræsbanen i Ådalen
OB - EfB 5-1 (2-1)
25. min. 0-1 Esbjerg
30. min. 1-1 Gustav Vinter
35. min. 2-1 Gustav Vinter
45. min. 3-1 Oliver Roche
50. min. 4-1 Selvmål (Valdemar Astrup)
52. min. 5-1 Leonardo Han

Truppen:
Frederik Tao, Kasper Nyegaard, Viktor Hansen, Victor Birkholm, Valdemar Astrup, Tobias Jensen, Gustav Vinter, Max Ejdum, Oliver Roche, Karl-Emil Callesen, Marcus Alstrup, Kristoffer Jørgensen, Leonardo Han, Emil Jessen

Efter lidt indledende forsinkelse fordi dommeren var kommet afsted uden fløjte, kom første halvleg i gang mellem OB og Esbjerg. Det blev en meget spændende første halvleg med god kvalitet for en U15-kamp, hvor det bølgede frem og tilbage.
Hjemmeholdet tog teten fra start, men mistede momentum, så gæsterne kunne bringe sig foran efter 25 minutters spil. Det varede dog kun i kort tid, inden en sprudlende Gustav Vinter sendte to varmesøgende missiler mod det brændende målnet bag den esbjergensiske keeper, inden dommeren fandt fløjten frem til pauseteen.
Anden halvleg var det som om kræfterne løb ud for udeholdet, og en ellers spændende fodboldkamp endte med en komfortabel sejr til OB.