Annonce
Annonce
Fodbolddanmark kalder til kamp mod børnekræft
Nyt fra OB

Fodbolddanmark kalder til kamp mod børnekræft

23 sep 2021
Annonce

I morgen er der Fodboldtrøjefredag, og vi opfordrer derfor alle stribede fans til at støtte Børnecancerfonden og hoppe i deres OB-trøje.

Annonce

I OB tror vi på, at fodboldens fællesskab er langt større og stærkere end legen med den lille runde bold. Et fællesskab vi nu kalder på for at samle penge ind til børn med kræft. Vi ønsker at se flest mulige stribede trøjer på arbejdspladser og i gadebilledet til #FodboldtrøjeFredag i morgen den 24. september. Sammen kan vi hjælpe Børnecancerfonden, der støtter børn og familier gennem den måske sværeste tid i deres liv.

Ønsker du at deltage i Fodboldtrøjefredag, skal du donere et valgfrit beløb på MobilePay 201717 og møde op på arbejde i din favorittrøje den 24. september. Del meget gerne et billede af trøjen på sociale medier under #FodboldtrøjeFredag allerede nu, så hjælper du med at skabe opmærksomhed om sagen og din fodboldidentitet.

Takket være opbakningen fra Danske spil kan hele det indsamlede beløb gå ubeskåret til Børnecancerfondens arbejde; forskning, familiestøtte og oplysning om børnekræft.

Du kan læse mere på https://fodboldtroejefredag.dk/

Annonce