OB U14 i Hulshorst 2019

09.09.2019 15:46

For første gang i sæsonen smed U14-drengene point, da de tabte med 0-3 til et særdeles veloplagt FCN-mandskab.

OB´s trup:
Luca Samuelsen, Bertram Johansen, Elvar Gudmundsson, Lauge Carstensen, Mikkel Merlin, William Kjersgaard, Magnus Andersen, Malte Hedegaard, Max Andersen, Cornelius Olsson, Tobias Jensen, Tobias Slotsager, Nikolaj Juul, Lucas Dyrlund.

U14-drengene skulle lørdag forsøge at fortsætte en flot sæsonstart, som inklusive træningskampene havde budt på 10 sejre i 11 kampe. På papiret ventede der en vanskelig opgave, da modstanderen var FC Nordsjælland, som før kampen indtog en andenplads i U14 Liga 1 på grund af en dårligere målscorer end Striberne.

Selvom FCN var efter OB i tabellen, så satte de sig fra første fløjt på begivenhederne i lørdagens kamp, både når det kom til spil og chancer. Striberne havde problemer såvel teknisk og fysisk, men til trods for stor dominans skulle der gå en halv time, inden gæsterne fuldt fortjent bragte sig foran på et direkte frispark.

OB spillede ikke op til det niveau, de har gjort tidligere på sæsonen, og der manglede både indstilling og kvalitet hos de unge Striber. Alligevel lykkedes det enkelte gange at komme afsted på nogle omstillinger, men har manglede selvtilliden og kynismen i de afgørende øjeblikke i første halvleg, der heldigvis kun endte med en føring til gæsterne på 0-1.

Fra anden halvlegs start var det klart bedre for OB-drengene, og det lignede i perioder et OB-hold med masser af aggressivitet i spillet. Desværre lykkedes det et kvarter inde i halvlegen FCN at udbygge føringen i de sidste sekunder af et overtalsspil, der var kommet grundet et gult kort til en OB-spiller.

Herefter fortsatte OB dog med at levere en fornuftig indsats, hvor der blev fightet hårdt, men også spillet fin fodbold. Alligevel var det FCN, der i kampens sidste minut fik banket det sidste søm i kisten med en scoring til 0-3, og gjort OB bevidste om, at man ikke kan vinde kampe i landets bedste række, hvis man ikke præsterer op til sit bedste.