u17 holdfoto

13.02.2019 15:38

Det endte samlet set med en stribet sejr på 9-1, da U16- og U17-drengene i weekenden mødte Holstein Kiel.

Holstein Kiel U17 - OB U17 1-5 (1-2)
18. min. 1-0
40. min. 1-1 Simon Skøtt
42. min. 1-2 Valdemar Kwasniak (straffe)
62. min. 1-3 Luca Kjerrumgaard
74. min. 1-4 Luca Kjerrumgaard
76. min. 1-5 Daniel Obbekjær

OB's hold:
Tobias Jakobsen, Gustav Grubbe, Jonathan Khemdee, Daniel Obbekjær, Mathias Brems - Mikkel Stangerup (45. min. Jakob Okkels), Lasse Skøtt, Valdemar Ibsen (82. min. Frederik Lebæk), Simon Skøtt, Valdemar Kwasniak, Luca Kjerrumgaard

Med kun to uger til første turneringskamp var det spændende at se, hvor langt holdet er kommet, og så mod et bundesligahold fra Holstein Kiel. Kampen skulle lige sætte sig, og begge hold skulle have styr på den kraftige vind på langs af banen. Kiel kom godt fra start og satte sig på spillet, og efter 18 minutter kunne de score til 1-0.

OB kom mere med i kampen og var tæt på scoringer en del gange efter standardsituationer. Det var også efter en standard, at de sortklædte OB-drenge fik udlignet. Obbekjær headede på overliggeren, og Simon Skøtt hoppede højest og headede OB på 1-1. Kun to minutter senere scorede Valdemar Kwasniak på et straffespark, som blev begået mod ham selv.

Anden halvleg var med OB i kontrol, og de fynske drenge satte sig på spillet og chancerne.

Luca scorede to mål, og målet til 3-1, som kom efter assist fra Mathias Brems, var helt efter bogen. OB var stærkest og fortsat skarpe på standarderne. Sådan en blev nemlig igen omsat til et mål, da Daniel Obbekjær headede et frispark fra Mathias Brems i kassen til 5-1, som blev kampens slutresultat.

Holstein Kiel U16 - OB U16 0-4 (0-2)
15. min. 0-1 Magnus Saaby
39. min. 0-2 Jakob Okkels
64. min. 0-3 Emmanuel Yeboah
67. min. 0-4 Oliver Roche

OB's hold:
Marcus Alstrup - Asbjørn Larsen, Frederik Lebæk, Oliver Hansen, Aske Adelgaard - Gustav Vinter (41. min. Tobias Jensen), Magnus Saaby (70. min. Gustav Vinter), Johan Verner, Isak Jensen - Max Ejdum (41. min. Oliver Roche), Jakob Okkels (41. min. Emmanuel Yeboah)

U16-holdet skulle gøre kunsten efter U17-holdet, hvilket man må sige, de unge OB drenge gjorde. Holdet bestod af ni U16 drenge samt fem fra U15. Drengene var både teknisk og tempomæssigt over Kiel og spillede en god kamp i svære betingelser af kraftig vind og regn. Magnus Saaby havde comeback efter mange måneders skadespause, og han var toptændt. Saaby udnyttede vinden og bankede bolden i kassen efter 15 minutter på et flot langskud.

Et minut før pausen driblede Jakob Okkels forbi to Kiel-spillere, og fra en spids vinkel bankede han bolden op under overliggeren til 2-0.

I anden halvleg fortsatte OB det gode spil, og drengene var offensive, men også kloge i forhold til ikke at lukke Kiel ind i kampen, og de chancer der var, havde Marcus Alstrup helt styr på i målet.

Efter en god time var Isak Jensen i driblehumør og afdriblede meget frækt tre Kiel spillere i venstre side, hvorefter han spillede Emmanuel Yeboah helt fri foran mål, og så stod der 3-0.

Bare få minutter efter var en aggressiv Oliver Roche på plads, han nappede bolden fra en Kiel-stopper og kunne sikkert alene med målmanden score kampens sidste mål til 4-0.