IMG_8190

20.03.2019 21:56

OB-holdet spillede onsdag aften en Øens Hold-kamp mod Morud.

OB spillede onsdag aften en Øens Hold-kamp mod Morud. Det var striberne, der satte sig på spillet fra start af og fik sat nogle gode kombinationer op. De første 25 minutter forblev dog målløse, indtil Anders Klynge fra U19-truppen bragte striberne foran 1-0.

Der gik ikke mere end 5 minutter, før striberne bragte sig yderligere foran. Det skete da Nicklas Helenius afsluttede lavt og sikkert. Det blev også 3-0 på endnu en Klynge-kasse lige før pausen. I første halvleg havde Morud også et par fine chancer, men det var striberne, der sad mest på spillet.

I pausen skiftede OB næsten alle deres spillere ud og startede anden halvleg med 8 nye mænd. 5 minutter inde i anden halvleg scorer Festersen til 4-0. Det blev også til endnu en kasse fra Festersen, da Valdemar Kwasniak fandt ham, og Festersen kunne skyde OB på 5-0.

Netop Kwasniak var det, der bragte striberne på 6-0 på et rigtig flot mål. Festersen fik også scoret sit hat-trick efter næsten 70 minutter. Herefter kom Morud lidt fremad, og de var også tæt på at få reduceret, men Sayouba Mande diskede op med nogle rigtig gode redninger.

Festersen fortsatte målscoringen, da han scorede til både 8-0 og 9-0. 9-0 var også resultatet, da dommeren gav det sidste fløjt, og kampen var slut.