OB tog en 2-1 sejr over Vejle Boldklub på Nature Energy Park i dag.

OB – Vejle 2-1 (1-0)
1-0 Max Fenger (15.)
1-1 Jonas Andersen (32.)
2-1 Mathias Brems (69.)

Vi startede klart bedst i dagens reservekamp mod Vejle og efter 13 minutter headede Max Fenger på overliggeren. Den afslutning havde fortjent en bedre skæbne.

To minutter senere var der dog scoret i den rigtige ende. Gustav Grubbe lagde et lækkert indlæg i feltet, hvor Fenger igen headede. Målmand Gianluca Zanette reddede, men Fenger var over returen, og så var der mål til striberne.

Især vores venstreside fungerede godt, hvor Kwasniak flere gange var igennem med indlæg, hvor Rasmus Festersen fik afsluttet. Også Grubbe sendte et godt indlæg ind til Festersen, som Zanette dog tog sig af.

Festersen var meget aktiv og havde et godt forsøg på en opstilling, men her dykkede Zanette igen ned og reddede.

Vi styrede kampen godt, men omkring den halve time inde i opgøret bed Vejle fra sig. Rasmus Fink sendte et indlæg i feltet, og her headede Jonas Andersen udligningen ind.

Det var starten på et Vejle-pres, hvor de sortblusede desværre havde bolden lidt vel rigeligt. Heldigvis holdt forsvaret og keeper Oliver ”OC” Christensen stand. Halvlegen sluttede desværre lidt brat, da Fenger måtte have behandling, og så fløjtede dommeren til pause.

Anden halvleg startede med et par Vejle-forsøg, hvor blandt andet Allan Sousa havde et forsøg direkte på frispark. Her var Oliver C. dog sikkerheden selv, da han greb forsøget.

Efterhånden fik vi også gang i vores spil, og der var tilløb til flere chancer. Her var Mads Frøkjær-Jensen tæt på at komme igennem efter bandespil, men manglede lige to centimeter i at få kuglen under kontrol.

Med 20 minutter igen kunne vi dog juble efter en flot scoring. Grubbe lagde igen et godt indlæg fra højre helt mod bagerste stolpe, hvor Mathias Brems stod klar og flugtede kuglen ind til 2-1.

Herefter var der en smule stilstand i spillet, hvor vi havde kontrol over kampen. Mathias Hebo fik lov til at komme med at par afslutninger, men der var ingen problemer for ”OC” på kassen. Han måtte dog op med et par fine redninger, da Sousa fyrede på kassen med få minutter igen, og da Vejle pressede på efter et hjørnespark.

Tættere på kom gæsterne dog ikke, så det endte med en 2-1 sejr til os.

Træner Henrik Hansen sagde efter kampen:

Rigtigt dejligt med en sejr. Det var en meget ung flok, vi havde samlet i dag. Især i første halvleg var vi gode, og begge vores mål var afslutningen på fine passager med bolden, og så blev den kriget hjem til sidst.

I første halvleg vinder vi bolde med vores høje pres, og vi spiller os relativt fornuftigt og varieret ud af deres, -det var meget positivt.

Vi havde snakket meget om at få bolde i feltet på de rigtige tidspunkter, fordi Max og Festersen er farlige derinde. Vi rammer overliggeren og scorer et mål på det.

Så alt i alt får vi set rigtigt mange af vores unge spillere, som tager udfordringen op, og det er fedt at se.

I bund og grund handler det om at vinde, og det gjorde vi med en godkendt præstation.

Oliver Christensen – Gustav Grubbe, Daniel Obbekjær, Jacob Mikkelsen, Yao - Nicolai Skøtt (Kristian Brøndum, 55.), Jonathan Harboe (Valdemar Ibsen, 82.), Mads Frøkjær-Jensen, Valdemar Kwasniak (Jonathan Khemdee, 63.) - Rasmus Festersen, Max Fenger (Mathias Brems, 46.)

Bænken: Peter Bergman, Mathias Brems, Peter Clement, Valdemar Ibsen, Kristian Brøndum, Jonathan Khemdee