Annonce
Annonce
Foss og ”Toby” på træningsophold i Lille OSC
Akademi, Nyt fra U17, Nyt fra U19

Foss og ”Toby” på træningsophold i Lille OSC

16 dec 2021
Annonce

I denne uge får U19-spilleren, Jonathan Foss, og U17-spilleren, Tobias Lund Jensen, en spændende oplevelse, da de er på et træningsophold hos den franske Ligue-1-klub Lille OSC.

Annonce

For at give ny inspiration og læring for spillerne på Odense Boldklub Akademi, får de nogle gange muligheden for at komme på træningsophold hos udenlandske klubber, og i denne uge er Jonathan Foss og Tobias Lund Jensen på besøg hos Lille OSC.

- Begge spillere har gjort det godt hos os; Foss har spillet på U18-landsholdet, og ”Toby” har spillet på U16-landsholdet, så det er to landsholdsspillere, der er på træningsophold hos en stærk udenlandsk klub. Foss er en venstrebenet stopper, som har sine kompetencer i spillet med bolden, mens Tobias er en spiller, som har nogle imponerende driblefærdigheder, siger akademichef, Tonny Hermansen.

Forespørgslen på træningsopholdet er dog ikke kommet ud af det blå, da både Lille og vi mener, at det er to spændende spillere.

- Det er interessant, at vi har nogle spillere, som de har fulgt gennem det sidste halve år, og som de synes, det kunne være interessant at få ned til prøvetræning. Vi får gjort opmærksom på, at vi har nogle dygtige spillere, som måske kan være aktuelle for en Champions League-klub, og vi sender dem også ned for at gøre andre klubber opmærksomme på, at der er store talenter i Odense Boldklub, siger Tonny Hermansen.

For spillerne bliver det også en spændende oplevelse, som de forhåbentligt kan drage nytte af, når de vender retur til Odense.

- Nogle spillere kommer hjem og er imponerede over setuppet i andre klubber, men måske kommer de også til at se, at den træning, man får i udlandet, ikke er så anderledes, end den vi har her i Ådalen. Jeg tror, det er en generel oplevelse at komme ned og mærke, hvordan det er at være professionel i en klub på det niveau, og så håber jeg, at de tager de positive ting med hjem, så de når de kommer tilbage efter nytår, så er de klar til at give den en skalle. Men det kan også være, at de kommer hjem og tænker, at vi har en rigtig dejlig klub, og her udvikler vi os, siger Tonny Hermansen.

Jonathan Foss og Tobias Lund Jensen tog til Lille i søndags, og de vender retur til Odense på søndag.

Annonce