Annonce
Annonce
FRA SOFAEN TIL SUPERLIGAEN
Nyt fra OB

FRA SOFAEN TIL SUPERLIGAEN

19 jan 2021
Annonce

OB er en livsstil, og derfor ønsker vi at bidrage til den fynske folkesundhed, når vi fra fredag den 22. januar live-sender hjemmetræning med superligatruppens fysiske træner.

Annonce

I disse dage er der proppet på landets hjemmekontorer, mens landets skoler står tomme. Det gør, at mange fynboer ikke når de kilometer, som de plejer at cykle til arbejde eller skole, ligesom landets fitnesscentre og idrætshaller er lukkede.

Derfor giver vi en hjælpende hånd, når superligatruppens fysiske træner, Janus Blond, guider jer igennem en række træningsprogrammer, der skal hjælpe jer fra sofaen til Superligaen.

Hen over juleferien var det vigtigt, at spillerne holdt formen ved lige med en række øvelser hjemme i stuerne, og det er netop disse træningsøvelser, som Janus Blond vil gennemgå. Træningen kan gennemføres af alle uanset fysisk niveau, og træningen kræver intet udstyr.

Træningen kommer til at køre live på Odense Boldklubs Instagram-side, og du kan allerede nu skrive idræt i kalenderen fredag den 22. januar kl. 12.00 og mandag den 25. januar kl. 12.00.

Du finder vores Instagram-profil her

Annonce