Annonce
Annonce
Fredag er første træning med Andreas Alm
Førsteholdet

Fredag er første træning med Andreas Alm

17 jun 2021
Annonce

Fredag slutter spillernes sommerferie, når de møder ind for at hilse på deres holdkammerater, stab og de to nye trænere i klubben, Andreas Alm og Peter Feher.

Annonce

Sæsonens første træning bliver fredag kl. 10.30, når Andreas Alm for første gang står i spidsen for træningen på Bane 1 i Ådalen, og det er noget, han ser frem til.

- Jeg glæder mig til, at planlægning, teori og bare det at snakke fodbold kan blive til levende fodbold. Det er klart, at der i den her fodboldverden er rigtig meget forberedelse, men jeg ser vældig meget frem til at træningen starter og til at møde spillerne, og se dem i det, som jeg synes, er deres bedste miljø - med fodboldstøvlerne på, siger Andreas Alm og tilføjer:

- Jeg tager det lidt skridt for skridt. Nu skal jeg til at møde spillerne, så får vi trænet, og så får vi hele tiden nye inputs, så jeg er indstillet på, at det er hårdt arbejde fra første sekund. Det er klart, at vi må arbejde hårdt med det fysiske, men vi skal også arbejde hårdt med det taktiske, så bolden kommer til at være i nærheden af os hele tiden, siger Andreas Alm.

Til sæsonens første træning vil det dog være en lidt decimeret trup, da en række spillere har fået forlænget deres ferie efter opgaver med landsholdene, og der vil derfor være mange unge, transitionsspillere med til træningen under opstarten.

Annonce