Annonce
Annonce
Fredagsfest med Gin-bar, DJ og Happy Hour
Nyt fra OB

Fredagsfest med Gin-bar, DJ og Happy Hour

27 mar 2023
Annonce

På fredag bliver Albani Fanzone på ny omdannet til en sand stribet fest, når vi åbner dørene til Odenses største fredagsbar, hvor vi byder på Gin-bar, DJ og Happy Hour.

Annonce

På fredag tager vi hul på første kamp i Kvalifikationsspillet, når vi tager mod FC Midtjylland kl. 19.00. Den stribede fynske opbakning har vakt opsigt landet over, og den mærkes i den grad, da vi har kunnet melde Richard Møller Nielsen Tribunen udsolgt de seneste tre hjemmekampe.  

Vi er endnu engang klar til at skabe en fantastisk kulisse til vores drenge, når Odenses største fredagsbar allerede starter kl. 17.00 i Albani Fanzone, og kl. 18.00 åbnes dørene for Faxe Kondi Familiezone, hvor der er planlagt masser af fede aktiviteter. 

Gin-bar, DJ og Happy Hour i Albani Fanzone 

Den blå og hvide familie har fået vokseværk, så tag de kammerater, der endnu ikke har oplevet det stribede fællesskab, under armen, når vi allerede fra kl. 17.00 slår dørene op for Albani Fanzone, hvor der er Happy Hour en time frem til klokken 18.00 med to Albani til ens pris. For at vi kan komme i den rigtige stemning, kommer DJ Morfar og spiller op, og du har mulighed for at få en Gin & Tonic eller Mango Smash i vores lækre Gin-bar.  

Ansigtsmaling og maskotbesøg i Faxe Kondi Familiezone 

Når vi åbner dørene til Faxe Kondi Familiezone kl. 18.00, byder vi på underholdning som  ansigtsmaling, besøg af spillere og så kigger maskotten Victor naturligvis forbi.   

Har du endnu ikke sikret dig billet til, når det stribede fællesskab igen samles på Nature Energy Park, så skynd dig ind og køb plads til fredagsfesten her!   

Annonce