Frøkjær: Der er bare en god stemning på holdet
3F Superliga

Frøkjær: Der er bare en god stemning på holdet

17 okt 2019

Mads Frøkjær mærker en dejlig energi på holdet efter en periode, hvor det pointmæssigt ikke gik helt efter bogen.

Inden forrige landskampspause havde vi ikke fået de point, som spil og chancer berettigede til, men det er der rettet lidt op på nu.

To sejre i træk med clean sheets mod FC Midtjylland og AC Horsens har været med til at bære Striberne frem til fjerdepladsen i Superligaen inden mødet med AaB i aften.

Og det er klart, at de seneste gode resultater og ditto spil har givet et løft, siger Mads Frøkjær:

- Vi var lidt uheldige i et par kampe og havde en pointmæssig dårlig periode, men den er vi kommet ud af nu, og der er bare en en god stemnig på holdet. Det er fedt at være en del af, og man kan mærke det hver dag, så det er dejligt.

Nu venter så AaB på Aalborg Portland Park, og selvom vi har fine resultater på netop den bane i nyere historie, skal man ikke tage noget for givet:

- Det bliver en tæt kamp. De er gode i deres omstillinger, og så er der gode tekniske spillere på holdet. Vi skal prøve at tage brodden af deres pres og så prøve at komme til at dominere kampen, men det bliver svært, for det er et stærkt hold, vi møder.

Skal man have fuld gevinst, skal der gerne være tydeligt lyd på i away-afsnittet i det nordjyske:

- Det betyder så meget. Man ser det før kampen og i pausen, at der er så mange nede i den ene ende. Det gør, at man lige finder de ekstra 10 procent og finder lidt mere energi, og det gør bare det hele lidt sjovere. Vi er utroligt glade for at mærke fansene på lægterne, siger han.

Kampen mod AaB spilles i aften kl. 19 på Aalborg Portland Park. Er du ikke deroppe, så kan matchen følges på vores live-twitter, høres på P3 eller ses på TV3 Sport.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik