Annonce
Annonce
Frøkjær: Det skal blive til endnu mere
3F Superliga

Frøkjær: Det skal blive til endnu mere

11 sep 2021
Annonce

Mads Frøkjær har i de seneste kampe leveret nogle stærke præstationer i den stribede trøje, og han glæder sig til mandagens kamp, hvor han skal fortsætte de gode takter, han har leveret på det seneste.

Annonce

Der er mandagsfest på Nature Energy Park, når vi klokken 19.00 tager imod SønderjyskE. Det bliver første kamp efter landskampspausen, og det bliver den første hjemmekamp i 3F Superligaen, siden vi lørdag d. 21. august mødte Brøndby på hjemmebane, og mandagens kamp mod SønderjyskE ser Mads Frøkjær frem til.

- Jeg glæder mig selvfølgelig. Jeg ser først og fremmest frem mod, at vi forhåbentlig kan sikre os tre point foran en masse fans på lægterne, der skaber god stemning på tribunerne. Her i landskampspausen har vi spillere haft nogle fridage, så det har selvfølgelig medvirket til, at der er rigtig god stemning i truppen. Vi har ikke spillet kamp i et par uger, så vi glæder os til at komme i kamp igen; så det bliver sjovt, siger Mads Frøkjær om forventningerne til mandagens kamp.

Kigger man på tabellen, så har vi indtil videre hentet et par point mere end sønderjyderne, og Mads Frøkjærs tanker inden kampen er også, at vi skal sætte vores præg på kampen.

- SønderjyskE er et hold, vi skal kunne slå, særligt når vi spiller hjemme i Odense. Med deres nye tyske træner vil de gerne spille presfodbold, og de vil frem over stepperne. Det efterlader noget plads til os, som vi skal udnytte. Derudover tror og håber jeg på, at vi kan tage teten på bolden og sætte en masse angreb op, så vi kan underholde vores fans, der kommer på stadion.

I de seneste kampe har Mads Frøkjær leveret nogle stærke præstationer i den stribede trøje; og han glæder sig til, at han mandag aften forhåbentlig kan fortsætte de gode takter.

- Jeg har haft lidt personlig succes i forhold til mine præstationer i de sidste par kampe. Men det skal blive til endnu mere, og det skal forhåbentlig være en god præstation over 90 minutter. Jeg kan ikke klage over, hvordan jeg har det for tiden. Der er god stemning, og vi har det godt på holdet.

- I denne sæson er der kommet en ekstra dimension af lyd fra fansene. Det har vi helt bestemt bemærket i spillertruppen, og det er noget, der hjælper os meget i kampene.

Kampen mellem OB og SønderjyskE spilles mandag aften klokken 19.00, og du kan købe billet til kampen her.

Annonce