Annonce
Annonce
Frøkjær: Jeg er snart tilbage på 100 %
3F Superliga

Frøkjær: Jeg er snart tilbage på 100 %

02 apr 2021
Annonce

For Mads Frøkjær lå landskampspausen på et belejligt tidspunkt, og han har lagt på fysisk, så han nu er tæt på at være tilbage på 100 %, inden søndagens kamp mod AC Horsens.

Annonce

Søndag tager vi hul på Kvalifikationsspillet med en udebanekamp mod AC Horsens. Vi er placeret i toppen af Kvalifikationsspillet, hvor vi ligger side om side med SønderjyskE og AaB, mens vi har otte point ned til Lyngby Boldklub, der er placeret under nedrykningsstregen og lige foran AC Horsens.

Vinderen af Kvalifikationsspillet skal spille Europa Playoff mod et af holdene fra Mesterskabsspillet, mens de to nederste hold i Kvalifikationsspillet rykker ud. Så der er meget at spille om endnu, og Mads Frøkjær ser da også frem mod det kommende Kvalifikationsspil.

- Det bliver spændende at komme i gang igen, og det er noget, vi glæder os til. Kampen i sig selv er på mange måder som de andre vi har spillet i sæsonen, hvor der er tre point på spil. Nu kan vi desværre ikke længere jagte en plads i mesterskabsspillet, så for os handler det i første omgang om at få nogle point på kontoen. Det er vigtigt, at vi kommer godt fra land – så vi derefter forhåbentlig kan tænke mere over syvendepladsen end over 11.- og 12. pladsen, siger Mads Frøkjær.

Det bliver vores tredje opgør i denne sæson mod AC Horsens, og i de to foregående er det blevet til fire point. Hjemme i Odense slog vi dem med 1-0, og på udebane blev det 0-0 i en chancefattig kamp. Derfor kan vi forvente en svær kamp, men Frøkjær er optimistisk forud for kampen.

- AC Horsens vil formentlig forsøge at skabe en kamp med masser af nærkampe, og de vil gerne bringe noget duelspil og direkte fodbold ind i opgøret. Derfor er det vigtigt, at vi har fokus på at bevare roen på kuglen og få bragt noget tempo ind i kampen, så det ikke udvikler sig til at blive en chancefattig duelkamp, hvor chancerne kun opstår på standardsituationer. Vi skal bringe flow og energi ind i kampen, som vi gjorde mod AaB, og lykkes vi med det, så har vi også niveauet til, at vi kan spille os forbi AC Horsens kompakte kæder, fortæller Frøkjær.

Siden den 15. marts er det Michael Hemmingsen, der har stået i spidsen for førsteholdet som manager, efter han tog over fra Jakob Michelsen. Og efter skiftet beretter Frøkjær om, at der har været god energi på i truppen.

- Det er første gang i min tid som seniorspiller, jeg har oplevet et trænerskifte. Når man har fulgt med i fodbold, har man mange gang set, at det kan virke som om, der kommer en energiudladning efter et trænerskifte. Spørgsmålet er så altid, om man er i stand til at fastholde den energiudladning.

- Der er rigtig god energi på i vores trup, og når vi træner, er energiniveauet rigtig højt. Træningen er lidt anderledes, der er mere spil i det, og jeg tror, det har været godt for os med noget mere intensitet og tænding på, når vi er på træningsbanen. Så jeg synes, det ser rigtig positivt ud, men vi tager en enkelt kamp ad gangen, og derfor har vi lige nu kun fokus på søndagens kamp mod AC Horsens.

I vores seneste kamp, hvor det i øvrigt blev til en sejr over AaB på 2-0, var Mads Frøkjær tilbage i vores startopstilling i en forårssæson, hvor han i en periode var ude med en hovedskade. Pilen peger nu i den rigtige retning, og han vurderer, at landskampspausen har været god for ham.

- Min fysiske forfatning er snart tilbage på 100 %. Det har været fint med en landskampspause, hvor vi har kunnet lægge på som hold, og jeg har kunnet lægge på fysisk med noget ekstratræning. Så der blæser rigtig fine vinde oppe i mit hoved, og det hjælper også altid lidt på humøret, at vi tog tre point senest, og at solen er begyndt at skinne, siger Frøkjær.

Søndagens kamp mod AC Horsens spilles klokken 16.00 på CASA Arena Horsens, og du kan se med på TV3 Sport, hvor de starter optakten klokken 15.30.

Annonce