Annonce
Annonce
Frøkjær nyder central plads på banen
Førsteholdet

Frøkjær nyder central plads på banen

04 feb 2020
Annonce

Mads Frøkjær nyder at spille på centrale midtbane, hvorfra han i mandagens træningskamp mod Rubin Kazan var en af de bedste spillere på et godt præsterende OB-mandskab.

Annonce

Mads Frøkjær-Jensen spillede mandag 90 minutter i træningskampen mod Rubin Kazan, da vi vandt med 1-0. Det var en hård, men samtidig god oplevelse for den kreative midtbanespiller.

- Det var en hård oplevelse med godt knald på – især i første halvleg mod en god modstander. Der blev gået til den, og det var en rigtig god træningskamp, hvor vi fik løbet en masse meter. På mange måder mindede kampen i går om en 3F Superligakamp på et rigtig højt niveau, siger Mads Frøkjær-Jensen.

Set fra sidelinjen var Mads Frøkjær-Jensen en af de bedre OB-spillere, og han er da også selv rigtig godt tilfreds med sin egen præstation, selvom der uheldigvis lige manglede det sidste.

- Jeg synes, jeg spillede en fin kamp. Der manglede det sidste slutprodukt, men mine afslutninger sad indenfor rammen, så mon ikke jeg har smidt lidt ind på marginalkontoen, så den stryger i kassen næste gang. Jeg havde nogle gode raids, nogle simple pasninger og nogle gode tilbageløb, så jeg synes helt klart, at jeg kan være tilfreds, selvom der desværre ikke var mål eller assist.

I 3F Superligaen har Mads Frøkjær-Jensen primært befundet sig på en højrekant i de kampe han har fået. Mod Rubin Kazan lå han inde på den centrale midtbane, og det er klart der, han føler, han er bedst.

- Det er svært at sige, om det var min bedste seniorkamp for OB. Jeg føler, at mine præstationer i opstarten har været på et højere niveau, fordi jeg har fået en større rolle i den offensive del. Så kan jeg vise mig lidt mere frem, og når tingene så lykkes, som de har gjort i de seneste kampe – selvom der har manglet assist og mål – så kan man godt sige, at det har været nogle af de bedre hele kampe. Men jeg er sikker på, at det har hjulpet en del på mit spil, at jeg har spillet en central position på banen, som er mere vant for mig, siger Frøkjær.

Træningslejren er slut, og om under to uger går det løs med forårets første turneringskamp, når vi på hjemmebane møder Brøndby IF. Det er den kamp og et hæsblæsende forår, vi lader op til på træningslejren, og Frøkjær mener da helt afgjort også, at træningslejren har givet OB-spillerne en masse i bagagen.

- Jeg har været glad for at få spilletid centralt på banen, så jeg kan gøre de ting, jeg er glad for og god til. Derudover har det givet mig en portion ekstra selvtillid, at jeg har spillet lidt mere i startelleveren og også har gjort det godt til kamp og træning, samt fået ros fra de andre gutter for mine præstationer. Så mentalt har jeg på træningslejren fået lidt mere selvtillid, end jeg havde i forvejen.

Mads og resten af OB-drengene rejser mod Danmark onsdag. Først gælder det en træningskamp mod serbiske Radnik Surdulica, som spiller i den bedste serbiske række.

Annonce