Annonce
Annonce
Frøkjær på U21-landsholdet
Landshold

Frøkjær på U21-landsholdet

06 jan 2020
Annonce

Mads Frøkjær-Jensen er udtaget til det danske U21-landshold, som tirsdag morgen rejser til Tyrkiet på vintertræningslejr.

Annonce

Mads Frøkjær-Jensen har aldrig før været udtaget til et dansk ungdomslandshold, kunne man sige indtil i dag. Nu går den dog ikke længere, da vores unge midtbanespiller netop er blevet udtaget til det danske U21-landshold, der skal på vintertur til Tyrkiet. Her venter der en masse træningspas samt en enkelt træningskamp mod Slovakiets U21-landshold, som spilles den 12. januar.

I december måned blev Oliver Christensen udtaget til turen, og dermed er Mads Frøkjær-Jensen ikke den eneste OB-spiller i truppen, som foruden de to, også indeholder deres tidligere holdkammerat Mathias Jørgensen, som spiller i New York Red Bulls.

Derfor starter Mads Frøkjær og Oliver Christensen ikke op med resten af truppen, som vender tilbage fra ferie torsdag. Vores nye islandske spiller, Aron Élis Thrándarson, er med i de par første dage, inden han rejser med Island på træningstur i USA, hvor de forbereder sig til Islands play off kampe om en plads ved EM, hvor de møder Rumænien. Han vil derfor være væk fra d. 11.-21. januar.

Annonce