Fynboerne har taget OB-sæsonkort på abonnement til sig
Nyt fra OB

Fynboerne har taget OB-sæsonkort på abonnement til sig

15 nov 2019

Fynboerne er vilde med sæsonkort på abonnement, og det er et produkt, de Stribede fodboldfans har taget til sig, siden det blev lanceret tilbage i oktober.

Tilbage i oktober lancerede vi for første gang OB-sæsonkort på abonnement, og der er blevet taget rigtig godt imod det nye sæsonkortstilbud. Mange stribede fodboldfans har allerede tegnet abonnement på sæsonkortet til Nature Energy Park, så de altid er sikret en plads, når Striberne spiller i 3F Superligaen.

Prisen er 69 kroner pr. måned for en voksen, mens børnene slipper for 29 kroner pr. måned, og for det beløb får man meget mere end adgang til vores hjemmebanekampe.

Kortet giver nemlig også adgang til en årlig spillerpræsentation og til andre eksklusive OB-arrangementer for sæsonkortholdere. Ligesom man ved at vise kortet kan få rabat hos både Intersport, i Albani Fanzonen, i Bargroup samt på Restaurant H. C. by Meyers.

Kort sagt; så er der masser af gode grunde til at tegne et sæsonkortsabonnement, så du er klar til næste kamp i 3F Superligaen, hvor vi tager imod det aktuelle tophold i 3F Superligaen fra FC Midtjylland.

For de OB-fans der har et sæsonkort, som gælder i den indeværende sæson, er det først muligt at komme med i abonnementsordningen, når det nuværende sæsonkort udløber efter sæsonens afslutning.

Se hele fordelsprogrammet for sæsonkort på abonnement ved at klikke her.