_DSC6281 copy kopier

14.03.2022 21:19

Til trods for en føring undervejs i kampen, måtte de stribede fans desværre se hjemmeholdet gå fra banen med nul point, da AaB tog sejren på Nature Energy Park.

OB:
AaB: Rasmus Thelander (7,), Malthe Højholt (39.), Kristoffer Pallesen (81.)

Tilskuertal: 6.153

Kampens dommer: Jakob Sundberg

Søndag aften tog vi imod AaB hjemme på Nature Energy Park, og mange stribede fans havde valgt at tage til den fynske fodboldkatedral for at nyde fællesskabet på stadion.

Desværre fik vi ikke den bedste start på kampen, da Kasper Høgh efter få minutter passerede Hans Christian Bernat med et skud, der knækkede i luften og snød målmanden fra Morud.

Efter den tidlige scoring rykkede vi længere frem på banen, og det gav pote, da Issam Jebali med et sent løb ind i gæsternes felt mødte Nicholas Mickelsons indlæg fra højre side, og sendte bolden sikkert i mål.

Kort efter fik Issam Jebali en god mulighed fra kanten af feltet, da han sendte et frispark over muren, men desværre gik bolden lige forbi den nærmeste stolpe.

Det blev vores sidste mulighed i en begivenhedsrig første halvleg, da spillerne gik til pause ved stillingen 0-0.

Hvor gæsterne startede bedst i første halvleg, fik vi den bedste start i anden halvleg, da Issam Jebali snedigt prikkede bolden videre til Max Fenger, som med venstrebenet sparkede bolden forbi Jakob Rinne i modstandernes mål, hvorefter der udbrød stor jubel på Richard Møller Nielsen Tribunen.

Desværre holdt føringen ikke længe, da Kasper Kusk med et præcist indlæg fandt den indskiftede angriber, Milan Makaric, som headede bolden i mål til 2-2.

Kort tid efter måtte Jakob Rinne strække sig helt ud ved den højre trekantssammenføjning for at redde Emmanuel Sabbis følte venstrebensskud, og det lykkedes desværre for gæsternes målmand, så føringen lod sig vente på sig.

Ondt blev værre få minutter efter, da Nicholas Mickelson på en nordjysk omstilling tabte duellen til Kasper Kusk, og dermed var der frit løb mod mål, som Kusk udnyttede til at sparke bolden i mål til slutresultatet 2-3.

OB: Hans Christian Bernat, Nicholas Mickelson, Kasper Larsen, Jeppe Tverskov (Troels Kløve, Joel King, Ayo Simon Okosun, Mihajlo Ivancevic, Emmanuel Sabbi, Issam Jebali, Sander Svendsen (Jakob Breum, 73.), Max Fenger (Baskhim Kadrii, 79.)

Bænken: Sayouba Mandé, Jørgen Skjelvik, Alexander Juel Andersen, Robin Østrøm, Troels Kløve, Jakob Breum, Baskhim Kadrii

AaB: Jacob Rinne, Kristoffer Pallesen, Daniel Granli, Rasmus Thelander, Anders Hagelskjær, Jakob Ahlmann (Gudmundur Thorarinsson, 58.), Magnus Christensen (Pedro Ferreira, 58., (Anosike Ementa, 76.)), Malthe Højholt (Kasper Kusk, 58.), Iver Fossum, Louka Prip, Kasper Waarst Høgh (Milan Makaric, 29.)

Bænken: Theo Sander, Mathias Ross, Gudmundur Thorarinsson, Pedro Ferreira, Milan Makaric, Kasper Kusk, Anosike Ementa