- Giver os et godt udgangspunkt
Superliga

- Giver os et godt udgangspunkt

17 mar 2019

Jakob Michelsen var godt tilfreds med søndagens sejr på 1-0 over Randers, men forventer nu et slutspil, hvor det bliver rigtig tæt.

En første halvleg, hvor vi i bund og grund, synes jeg, var i kontrol og fører fortjent ved pausen. I 2. halvleg, hvor Randers går over og spiller 4-4-2, og banen bliver dårligere, der bliver det sådan en kamp, hvor Randers skal op og jagte nogle ting. De bliver ikke rigtig farlige, og vi får heller ikke lukket til 2-0, og så lever den. Overall er det en god sejr for os mod et godt Randers-hold.

Sejren bliver grundlagt i vores første halvleg, og derfor kan man også sagtens sige, at sejren var fortjent i dag. Men det er en jævnbyrdig affære, men hvor de store tilbud, der var, dem stod der trods alt OB på. Rigtig flot gennemspillet angreb til 1-0 målet, og det var vel i bund og grund den sekvens, der afgjorde fodboldkampen.

Alt i alt en god sejr, som giver os et godt udgangspunkt. Nu bliver ligaen delt, og der kommer til at være to hold, der allerede er stukket af og skal kæmpe om guld og sølv, og så er der 4 hold indenfor meget få point, der skal møde hinanden på kryds og tværs. Så der bliver masser af ramasjang på, og tabellen kommer til at ændre sig 100 gange.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik