DSC_0131

29.10.2018 16:29

Det blev til en sejr og en uafgjort, da OB's U12-drenge søndag mødte B93 i to træningskampe på Østerbro.

U12 – Træningskampe imod B93 (Kampe af 2 x 30min)
Søndag 28. oktober kl. 10:45, Østerbro
B93 - OB 3-3 (2-2)
4. min. 0-1 Tobias Hansen
12. min. 1-1 B93
15. min. 2-1 B93
27. min. 2-2 William Martin
42. min. 2-3 William Martin
58. min. 3-3 B93

OB´s trup:
August Bulken, Erik Fage-Pedersen, William Martin, Tobias Hansen, William Mahler, David Assing, Fimm Nathiban, Hubert Jørgensen (U. 11) Kevin Møller (U. 11)

En råkold efterårsdag blev der fløjtet op til det længe ventede opgør efter ferien. Det skete søndag formiddag, da U12-drengene var taget til Østerbro, hvor den stod på to opgør mod B93.

De fynske drenge var klar fra kampens start og inden længe også i front. Der skulle dog ikke gå længe, før hjemmeholdet også viste tænder, og på kun tre minutter vente de stillingen til deres fordel.

Der udspillede sig en meget lige kamp mellem to gode hold. B93 var gode på bolden og hurtige på fødderne. På trods af dette formåede OB-drengene atter at bringe sig i front, inden københavnerne to før tid fik udlignet på straffespark, så dagens første kamp endte uden vinder.

Søndag 28. oktober kl. 12:00, Østerbro
B93 - OB 2-8 (0-1)
18. min. 0-1 Jonathan Bisgaard
32. min. 0-2 William Martin
37. min. 1-2 B93
38. min. 1-3 William Martin
42. min. 2-3 B93
43. min. 2-4 William Martin
46. min. 2-5 Gustav Wulff
48. min. 2-6 Tobias Hansen
52. min. 2-7 William Martin
60. min. 2-8 William Martin

OB´s trup:
Gustav Wulff, Jonathan Bisgaard, William Martin, Tobias Hansen, William Mahler, Marcus Eskildsen, Villi Bundsgaard, Richard Emil Helveg, Asger Lohmann (U. 11) Kevin Celik (U. 11)

I dagens anden kamp skulle striberne forsøge at hente den sejr, de ikke fik i det første opgør. Desværre kom holdet på banen uden at være parate til det stormløb, B93 fik lagt an. Hjemmeholdet pressede fynboerne i bund det første kvarter og det var kun takket være en storspillede keeper, striberne undgik at komme bagud.

Herefter kom OB bedre med i kampen, de formåede at fastholde bolden og skabe chancer. På trods af en spinkel føring ved pausen, må vi nok indrømme, at der ikke vil blive husket tilbage på første halvleg som noget synderligt positivt.

Det vil der til gengæld blive om kampens sidste 30 minutter, hvor OB-drengene kom ud som forvandlede og spillede fremragende fodbold. Der blev vist stor kreativitet i spillet og kynisme foran mål, hvilket i sidste ende resulterede i en storsejr over B93.

Lørdag 3. november kl. 13:00, OB - Svendborg fB, Ådalen