Annonce
Annonce
Gratis OB-koncert for alle stribede sæsonkortholdere
Nyt fra OB

Gratis OB-koncert for alle stribede sæsonkortholdere

14 jul 2021
Annonce

Der er gratis koncert for vores sæsonkortholdere, som alle kan tage en ven med gratis, når vi sammen med Albani inviterer til koncert med Magtens Korridorer og En Lille Pose Støj i Landsbyen den 28. august.

Annonce

Den 28. august kl. 19.00 fylder vi Landsbyen med stribede fans, når vi sammen med Albani inviterer alle sæsonkortholdere og en ven til eksklusiv OB-koncert med Magtens Korridorer og En Lille Pose Støj.

I OB har vi længe arbejdet for, at klubben skal være mere end tre point. Det skal være en livsstil, som man følger døgnet rundt, og derfor er vi rigtig glade for, at vi i de seneste dage har præsenteret MØ og Andreas Odbjerg som klubbens nye ambassadører.

Det er også i naturlig forlængelse af dette, at vi nu inviterer vores sæsonkortholdere til gratis koncert lørdag den 28. august i Den Fynske Landsby. Og som en ekstra bonus, så har alle sæsonkortholdere muligheden for gratis at invitere en ven med til OB-koncert!

Det er nu muligt for alle sæsonkortholdere at hente to gratis billetter til dem selv og en ven, så de er helt klar til koncerten den 28. august.

Alle sæsonkortholdere har i dag modtaget en e-mail med info om, hvordan man sikrer sig billet til koncerten.

Uden sæsonkort er det desværre ikke muligt at købe adgang til koncerten.

Kunne du tænke dig et OB-sæsonkort, så du er sikret adgang til alle kampe på Nature Energy Park i den kommende sæson samt en gratis koncert i Landsbyen, så køb dit sæsonkort her.

Annonce