Annonce
Annonce
Gustav Grubbe blev matchvinder i chancefyldt træningskamp mod Sabah FC
Førsteholdet

Gustav Grubbe blev matchvinder i chancefyldt træningskamp mod Sabah FC

03 feb 2023
Annonce

Der var masser af stribede afslutninger i dagens træningskamp, men det var Gustav Grubbe, som lykkedes med at få scoret i dagens 1-0-sejr over Sabbah FC.

Annonce

Træningskamp
Fredag den 3. februar kl. 12.30 (dansk tid), BG Training Centre, Thailand

OB – Sabah FC: 1-0 (1-0)
1-0: Gustav Grubbe (18.)

Kampens forløb:

Luften var fugtig og 30 grader varm, da vi fredag tog hul på træningslejrens første kamp mod Sabah FC.

Allerede fra første minut var der lagt op til masser af intensitet, og vores hårde presspil førte også til flere boldtab fra dagens modstandere.

Efter få minutter bød kampens første store chance sig, da Franco Tongya kom igennem, men i skudforsøget modtog han en hård takling, og mod alles forventninger pegede dommeren ikke på pletten.

Kort tid efter lykkedes det for Emmanuel Sabbi at sende bolden i dybden til Yankuba Minteh, som stod klar i målfeltet, men målmanden kom farende og clearede bolden til hjørne.

Det var også Emmanuel Sabbi, der via hurtige kombinationer imellem kæderne, kom ind i feltet, hvorefter han lykkedes at stikke bolden til Gustav Grubbe, som sikkert kunne bringe os foran.

Flere gange var vi tæt på, men hver gang måtte vi se os stoppet i sidste sekund af enten af den sidste forsvarsspiller eller af målmanden, som måtte ud i fuld kropslængde for at stoppe Franco Tongyas skud fra kanten af feltet.

I anden halvleg startede vi forfra, da alle striber blev skiftet ud, men det betød ikke, at det høje tempo ændrede sig. Allerede efter få minutter fik Bashkim Kadrii sendt truppens nye nummer 7 - Nattan Skyttä - i dybden, men desværre nåede målmanden ud til bolden i sidste øjeblik.

Det var ikke mange chancer, der gik den anden vej, men når de gjorde, så var det godt at have en vaks målmand i buret. Det var Hans Christian Bernat, da Sabbah FC lykkedes med at sende et farligt indlæg ind i feltet, hvor deres angriber kom først på med hovedet, da HC med en vaskeægte refleks fik stoppet bolden, inden den gik i nettet.

Herefter tog vi teten tilbage, og der ventede malaysierne mange minutter i forsvar, hvor vi forsøgte at bringe os yderligere foran. Først var det Alen Mustafić, der fra kanten af feltet sendte bolden mod mål, men målmanden måtte sende den til hjørne. Herefter blev Charly Nouck sendt afsted i dybden, men igen lykkedes det for målmanden at redde afslutningen.

Indtil de sidste minutter pressede vi på for at få bolden i nettet en ekstra gang, og 10 minutter før slutfløjt fik Bashkim Kadrii sendt et flot skud mod målet. Bolden dykkede i luften, men det var ikke nok, og den gik tæt over mål.

Kampens sidste store chance stod Bashkim Kadrii også for, da han modtog bolden i feltet og sendte den mod målet, men igen var målmanden klar.

Gustav Grubbe blev dermed kampen enlige målscorer i 1-0-sejren over FC Sabah.

Startopstilling (Første halvleg):
Martin Hansen – Gustav Grubbe, Bjørn Paulsen, Mihajlo Ivančević, Aske Adelgaard – Jeppe Tverskov, Alasana Manneh – Yankuba Minteh, Mads Frøkjær, Franco Tongya – Emmanuel Sabbi.

Startopstilling (Anden halvleg):
Hans Christian Bernat – Marcus McCoy, Tobias Slotsager, Omar Jebali, Jørgen Skjelvik – Alen Mustafić, Aron Elís Thrándarson – Charly Nouck, Nattan Skyttä, Jakob Breum – Bashkim Kadrii.

Annonce